به گزارش گیل خبر، دکتر ایرج خسرونیا گفت: با توجه به گرمی هوا، مواد غذایی به سرعت فاسد شده و باعث ایجاد اسهال و استفراغ می شود. بر این اساس توصیه می شود غذاها به خصوص مواد سرخ کردنی بیرون از یخچال قرار نگیرند و مردم حتما قبلا ازغذا دست های خود را بشویند. وی افزود: اگر افراد مجبور به فعالیت در فضای باز هستند، برای جلوگیری از گرمازدگی حتما از کلاه و لباس سفید رنگ یا رنگ روشن استفاده کنند و پس از ماه رمضان مایعات زیاد بنوشند. وی همچنین به افرادی که دچار گرمازدگی می شوند، توصیه کرد: اگر کسی دچار تپش قلب، احساس عرق ریزان و گرما شد، باید به محل خنکی برود و از آب و نوشیدنی های خنک استفاده کند تا آبی که به واسطه عرق ازدست رفته، به بدن بازگردد. خسرونیا همچنین مسومیت غذایی، گرمازدگی، حساسیت به موادغذایی و گزش حشرات را به عنوان بیماری های شایع در فصل تابستان معرفی کرد. رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی با اشاره به در پیش بودن تعطیلات عید فطر و لزوم رعایت نکاتی در رژیم غذایی افراد، گفت: مردم در طول سفر از نوشیدن آب برکه ها و رودخانه ها خودداری کنند. کسانی که یک ماه تغذیه کافی نداشته اند، باید ازمصرف غذا به مقدار زیاد، غذاهای حجیم و بدون ارزش غذایی خودداری کنند. همچنین مردم سعی کنند رژیم غذایی را که در طول ماه رمضان داشته اند، همچنان رعایت کرده و سعی کنند از غذاهای گوشتی و کم حجم در وعده ای که اضافه شده، استفاده کنند. /ایسنا
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code