به گزارش گیل خبر، نیره پیروز بخت در خصوص بررسی سلامت و تعیین استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس، گفت: سازمان ملی استاندارد مرجع تعیین همه استانداردهای اجباری است، تایید و نظارت بر استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس هم از سوی سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت و درمان مشخص می شود.

کنترل استاندارد محصولات غذایی در حیطه کار وزارت بهداشت نیست

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران تصریح کرد: در حقیقت این سازمان و وزارت بهداشت و درمان هر دو از منظرهای مختلف در خصوص استاندارد محصولات غذایی نظر می دهند اما وزارت بهداشت و درمان نمی تواند محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس را از منظر استاندارد کنترل کند.

پیروز بخت تاکید کرد: روابط فنی برای تعیین استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس لازم است که تعیین و کنترل این ضوابط فنی توسط وزات بهداشت و درمان انجام می گیرد.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با تاکید بر اینکه در نهیات استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس توسط سازمان ملی استاندارد تایید و اعلام می شود، گفت: سازمان ملی استاندارد، استاندارد محصلات غذایی چون سوسیس و کالباس را مشخص اما ضوابط فنی توسط مراجع دیگر چون وزارت بهداشت و درمان تعیین می شود.

خانه ملت