گیل خبر/ عباسی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به مرگ یک نفر در مناطق شرقی گیلان بر اثر تب کریمه کنگو گفت : این مرد 43 ساله دام های اهلی خرید وفروش می کرد. وی با بیان اینکه تماس با گوشت ، خون ، ترشحات حیوان آلوده و گزش توسط کنه آلوده به ویروس مهم ترین راه انتقال این بیماری از حیوان به انسان است افزود: شهروندان گوشت گرم را از مراکز مجازبهداشتی خریداری کنند و در صورت تهیه گوشت گرم آن را به مدت 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند تا خطر انتقال ویروس به انسان از بین برود. تب ، لرز، درد های عضلانی ، تهوع ، استفراغ ایجاد لکه های پوستی قرمز رنگ یا کبود در زیر پوست و خونریزی از نقاط مختلف بدن از علائمتب کریمه گنگو است.
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code