نسخه موبایل
مهر ۱۵, ۱۳۹۸ 438004 اجتماعی

اثرات مخرب چای کیسه‌ای

معمولا بسیاری از کارخانه‌های تولید چای کیسه‌ای برای بستن کیسه‌ها از پلی پروپیلن استفاده می‌کنند. از آنجا که پلاستیک کیسه‌های چای در معرض آب جوش قرار دارد نه دمای اتاق، در نتیجه احتمال آزاد شدن ذرات ریز پلاستیکی در آن‌ها بیشتر است.

گیل خبر/ به نقل از باشگاه خبرنگاران معمولا بسیاری از کارخانه‌های تولید چای کیسه‌ای برای بستن کیسه‌ها از پلی پروپیلن استفاده می‌کنند. از آنجا که پلاستیک کیسه‌های چای در معرض آب جوش قرار دارد نه دمای اتاق، در نتیجه احتمال آزاد شدن ذرات ریز پلاستیکی در آن‌ها بیشتر است. افراد به طور متوسط در طول هر هفته (۷ روز) حدود ۵ گرم پلاستیک می‌خورند. که این موضوع می تواند اثرات بدی را بر بدن بگذارد. اما چیزی که باید بدانید این است که حتی در آب‌های نوشیدنی نیز مقادیر زیادی میکروپلاستیک و نانوپلاستیک وجود دارد. مصرف‌کنندگان باید خرید‌های آگاهانه‌تری داشته باشند و به دنبال کاهش هر چه بیشتر استفاده از پلاستیک باشند. تمام این میکروب ها می توانند به راحتی وارد خون شده و به همه نقاط بدن سرایت کنند.

کانال تلگرام گیل خبر
نظرات
انتشار نظرات در پایگاه گیل‌خبر به معنی تائید آن نیست. گیل‌خبر نظرات حاوی توهین و افترا و با حروف غیرفارسی را منتشر نخواهد کرد.

پاسخ دهید

نظرات پس از تائید مدیریت منتشر خواهد شد
پربیننده ترین ها