گیل خبر/ یک متخصص طب سنتی گفت: در فصل بهار باید از خوردن غذاهاى شور و غلیظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش پرهیز کرد. غلامرضا کردافشاری گفت: مزاج فصل بهار گرم و تر است به همین دلیل باید مصرف غذاهایی با طبع گرم را کاهش داد به عنوان مثال مصرف بالای گوشت باعث ایجاد بیماری در بدن می شود. وی ادامه داد: همچنین در این فصل از خوردن غذاهاى شور و غلیظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش نیز باید پرهیز کرد. استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف غذاهای کنسروی و مانده نیز در این فصل بسیار مضر است. وی با تأکید براینکه نباید در فصل بهار پرخوری کرد ادامه داد: در فصل بهار مواد زائد بدن به حرکت در می آیند و گاهی به سطح پوست نزدیک می شوند به همین دلیل بروز دمل و جوش های پوستی در این فصل بیشتر می شود. کردافشاری توصیه کرد: رفع یبوست از راههای رفع این مواد زائد از بدن است که می توان با مصرف خوراکی هایی مثل انجیر، آلو و هویج یبوست را کاهش داد. عصر ایران
همرسانی کنید:
برچسب‎ها : اخبار لینکی

نظر شما:

security code