به گزارش گیل خبر، گرچه آزمایش های قبلی ثابت کرده بودند که روش معمول پخت برنج و حرارت بالا در هنگام جوشیدن برنج می تونه از مسمومیت ناشی از آرسنیک برنج جلوگیری کنه، اما این روش هم راه حل قطعی از بین بردن آرسنیک نیست و میلیون ها نفر در معرض خطرات ناشی از مصرف آرسنیک برنج هستند. چطور آرسنیک برنج رو از بین ببریم؟(تایتل H۲ باشه) در حالی که تا امروز فکر می کردیم زمانی که برنج پخته می شه آرسنیک اون خارج میشه، اما نظریه جدید ثابت کرده که برنج باید حتما مدت زمانی در آب خیس بخوره تا آرسنیک اون خارج بشه. اندی مهارگ، استاد علوم بیولوژیک، در برنامه تلویزیونی به من اعتماد کن، من دکتر هستم سه روش برای پخت برنج رو آزمایش کرده تا ببینه کدوم روش برای کم کردن آرسنیک برنج موثرتره. در روش اول، پروفسور مهارگ مقداری برنج در ظرف ریخت ودوبرابر اون آب به ظرف اضافه کرد. در حین پختن همه آب برنج بخار شد. با این روش بیشتر آرسنیک در برنج باقی مونده بود. در روش دوم، قبل از پختن برنج ۵ برابر آب به اون اضافه کرد و سپس برنج رو شست. با این روش مقدار آرسنیک نصف شده بود. در روش سوم برنج یک شب در آب خیس خورد و میزان آرسنیک اون تا ۸۰ درصد کاهش پیدا کرد. آبکش کردن برنج بهترین روش برای حفظ سلامتی (H۳) بهترین روش پختن برنج اینه که اون رو یک شب خیس کنیم و بعد تا زمانی که آب اون کاملا شفاف بشه اون رو بشوییم. بعد اون رو در قابلمه بریزیم و پنج برابر برنج آب بهش اضافه کنیم واجازه بدیدم بجوشه. در انتها برنج رو آبکش کنیم و دم کنیم. نامه نیوز
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code