به گزارش گیل خبر، این نوشیدنی شبیه «لیموناد»، مزه لیمو دارد، اما در واقع آب خالص است.محققان سنگاپوری معتقدند که این روش به مردم اجازه می دهد حتی در فضای مجازی با هم نوشیدنی رد و بدل کنند. «نیمیشا راناسینگ» که رهبری این تیم تحقیقاتی را بر عهده دارد، گفت: این واقعیت که ما برخلاف زندگی روزمره خود در تعاملات دیجیتالی فعلی توان به اشتراک گذاشتن غذا و نوشیدنی را نداریم، انگیزه اصلی ما در انجام این تحقیق بود. هدف اصلی این تحقیق که با همکاری دانشگاه ملی سنگاپور و دانشگاه «کیو» ژاپن انجام شده تمرکز بر مزه ترش لیموناد به منظور تثبت این ایده بوده است. یک حسگر در داخل یک لیوان واقعی «لیموناد» قرار داده شده تا اطلاعات کامل اسیدی بودن و رنگ این نوشیدنی را مورد سنجش قرار دهد و این اطلاعات را از طریق انتقال گر «بلوتوث» به نوارهای الکترود نقره ای منتقل کند. کسانی که قصد نوشیدن دارند زبان خود را با هدف نوشیدن بر روی این نوارها قرار می دهند و سپس الکترودها مزه ترش را تحریک می کنند، در حالی که رنگ آن توسط لامپ های «ال.ای.دی» فراهم می شود. این فناوری همچنین می تواند ایجاد کننده مزه های تلخ و شور نیز باشد و به گفته محققان به کسانی که باید نمک و یا کالری غذای خود را کم کنند، کمک می کند.