به گزارش گیل خبر، یکی از نانوایان شهر رشت گفت: درخواست نان نسیه از سوی مشتریان درآمد حاصل از تولید نان را با مشکل مواجه می کند.
ابراهیم . م یکی از نانواهای شهرستان رشت گفت: نسیه بردن نان از سوی مشتریان موجب می شود که پخت نان در برخی از روزها برای ما توجیه اقتصادی نداشته باشند.
وی اضافه کرد: نداشتن پول خرد و یا اینکه پولشان فقط در کارت بانکی است از جمله بهانه هایی است که مشتریان برای بردن نان نسیه عنوان می کنند اما شاید افزایش قیمت نان و ناتوان بودن برخی از افراد برای پرداخت پول نان، دلیل افزایش روند نسیه بری در نانوایی هم باشد.
وی خاطرنشان کرد: البته اغلب مشتریان در روزهای بعد پول را حساب می کنند اما نگرانی من این است که این روند افزایش داشته باشد.
مرضیه .ت یکی از مشتریان خرید نان در همین واحد نانوایی با اشاره به اینکه من هرگز تاکنون خرید نان را به صورت نسیه انجام نداده ام، تصریح کرد: البته گاهی هم پیش آمده که پول در کارت بانک داشتم اما چون خودپرداز عابربانک از محل خانه ام دور است به همین دلیل از خرید نان صرف نظر کردم.
در ادامه این گفت وگو رضا.ن یکی دیگر از مشتریان واحدهای نانوایی شهرستان رشت گفت: من خرید نان به صورت نسیه را انجام می هم و به دلیل نداشتن پول خرد خرید نان چند روز را به یک باره حساب می کنم.
وی اضافه کرد: وجود کارت خوان های بانکی می تواند جلوی نسیه بری برخی از مشتریان واحدهای نانوایی را کاهش دهد.
پس از افزایش نرخ نان در سال گذشته در نانوایی های عادی نان سنگک با وزن چانه ۶۵۰ گرم به قیمت 700 تومان، نان بربری با وزن چانه ۶۰۰ گرم به قیمت 650 تومان، تافتون با چانه ۲۶۰ گرمی، ۴۰۰ تومان و لواش با چانه ۱۶۵ گرمی به قیمت ۲۲۰ تومان عرضه می شود.
همچنین با اجرای طرح نان آزادپزی در برخی نانوایی های سنگکی قیمت نان سنگک ساده این نانوایی ها ۱۳۰۰ تومان، کنجددار ۱۵۰۰ تومان و پرکنجد ۲۰۰۰ تومان شده است. مسئولین می گویند تفاوت نان عرضه شده در این نانوایی ها مربوط به کیفیت نان است. این نانوایان، آرد مرغوب را با سبوس و بدون نول گیری از کارخانجات دریافت می کنند تا در نهایت آرد مرغوب تبدیل به نان مرغوب شود.
/ایسنا