اول تا هفتم تیرماه روز قوه قضاییه است و هر ساله این روز را به مناسبت شهادت آیت اله دکتر شهید بهشتی و یارانش روز و هفته قوه قضاییه نامگذاری می کنند. به همین مناسبت رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان به مناسبت هفته قوه قضاییه با مجید الهیان رییس کل دادگستری گیلان و رییس شورای قضایی گیلان دیدار و از رویکرد نظارتی و حمایت دستگاه قضایی گیلان به بخش خصوصی قدردانی کرد.
در ابتدای این نشست سامان نظری رییس اتاق بازرگانی گیلان هفته قوه قضاییه را به رییس کل دادگستری گیلان و کارکنان خادم این مجموعه در گیلان تبریک گفت و اظهار کرد :
خوشبختانه در گیلان بخش خصوصی هر گاه با مانع بزرگ و جدی روبرو می شود احساس می کند که مهمترین پشتوانه او دستگاه قضایی است و این درک درست و فهم دقیق بخش خصوصی گیلان از دستگاه قضایی موجب به حرکت درآمدن اقتصاد استان شده است.
سامان نظری گیلان را اگر چه استان کوچک در بخش صنعت دانست اما گفت : گیلان از قطب های بزرگ تولید فولاد ، تولید ام دی اف ف و دارای کارخانجات متعدد تولید کننده قطعات صنایع خودرو سازی و نیز غذایی است و در برخی از صنایع تولیدات گیلان در نوع خود در کشور بی نظیر و کم نظیر است.
رییس اتاق بازرگانی گیلان به برخی از اهداف و برنامه های اتاق بازرگانی اشاره کرد و یاد آور شد : با تلاش هایی که با همراهی اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی صورت گرفته است برای نخستین بار در اتاق بازرگانی 15 کمیسیون تخصصی راه اندازی شده است که ماموریت و رسالت این کمیسیون تخصصی کردن مسائل استان در حوزه های مختلف صنعت ، سرمایه گذاری و اقتصادی است.
وی اضافه کرد : با این اتفاق اتاق گیلان از رییس محور بودن خارج شده و افرادی که دارای تجربه و دانش کافی و مطالعه دقیق در موضوعات تخصصی را دارند می توانند با شرکت در جلسات مهم استان و یا بررسی های میدانی مسوولان در قبال چالش های احتمالی ، به آنان اطلاعات فنی و کارشناسی ارائه دهند.
به گفته سامان نظری استان با رویدادهای بزرگی از سرمایه گذاری و کارآفرینی روبرو است که امیدواریم با پیروزی محقق شده و عبور از جنگ بتوانیم زمینه و بستر تحقق تحرکات اقتصادی را در استان فراهم کنیم و البته نباید از وضعیت و سرمایه گذاری موجود استان غافل شد چرا که در شرایط سخت اقتصادی قرار داریم و همینکه بتوانیم همین وضع موجود را هم حفظ کنیم تا زمان اجرایی کردن دیگر اهداف و برنامه ریزی ها ، کار بسیار بزرگ و مهمی تلقی خواهد شد.
رییس اتاق بازرگانی گیلان خاطر نشان کرد : خوشبختانه نگاه دیگر قوا از جمله استاندار محترم و نمایندگان استان به اتاق گیلان مثبت و به واسطه پشتوانه همین نگاههای حمایتی می توانیم موانع پیش روی بخش خصوصی را مرتفع و در جهت بهبود فضای کسب و کار استان گام بر داریم.
هفته قوه قضاییه در ایران ، از اول تا هفتم تیرماه هر سال برگزار می شود . این نام گذاری به مناسبت سالگرد شهادت آیت اله دکتر شهید بهشتی و 72 تن از یاران ایشان در حادثه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیرماه 1360 است.هفته قوه قضاییه فرصتی است برای بزرگداشت مقام قضا و قضاوت و همچنین تبیین دستاوردها و عملکرد قوه قضاییه در جمهوری اسلامی ایران می باشد.
نظر شما: