aishm
۱۴۰۴/۰۳/۰۹ ۱۵:۵۵ چاپ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
وزیر ارتباطات: به اپراتور ها درباره افزایش کیفیت اینترنت تذکر داده شد

سید ستار هاشمی در یکی از شبکه‌های اجتماعی در خصوص نظارت دوره‌ای کیفیت اینترنت گفت: در راستای نظارت دوره‌ای بر کیفیت ارتباطات و انتقادات مردم از کیفیت اینترنت برخی اپراتورها، جلسه‌ای با حضور تمامی اپراتورهای ثابت و سیار و مدیران مرتبط برگزار شد. وی افزود: به تمام دست‌اندرکاران در مورد انتقادات و گلایه‌های مردم تذکر داده شد و راهکارهای افزایش سرعت و کیفیت شبکه و همچنین چالش قطعی برق دکل‌ها بحث و بررسی به عمل آمد.

گیل خبر/ به نقل از انتخاب؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه ای با اپراتورها در خصوص کیفیت اینترنت تذکر داد.

سید ستار هاشمی در یکی از شبکه‌های اجتماعی در خصوص نظارت دوره‌ای کیفیت اینترنت گفت: در راستای نظارت دوره‌ای بر کیفیت ارتباطات و انتقادات مردم از کیفیت اینترنت برخی اپراتورها، جلسه‌ای با حضور تمامی اپراتورهای ثابت و سیار و مدیران مرتبط برگزار شد.
وی افزود: به تمام دست‌اندرکاران در مورد انتقادات و گلایه‌های مردم تذکر داده شد و راهکارهای افزایش سرعت و کیفیت شبکه و همچنین چالش قطعی برق دکل‌ها بحث و بررسی به عمل آمد.