۱۴۰۴/۰۲/۱۳ ۱۲:۰۵ چاپ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
photo 2025 05 03 15 48 55

مراسم تشییع پیکر زنده یاد «بهمن صالح نیا» پیشکسوت ارزنده فوتبال ایران و گیلان با حضور وزیر ورزش و جوانان، رئیس فدراسیون فوتبال، استاندار گیلان، شاگردان و مردم فوتبال دوست در انزلی برگزار شد.

گیل خبر/ به نقل از مهر؛ صبح شنبه مراسم تشییع پیکر «بهمن صالح نیا» پیشکسوت ارزنده فوتبال ایران و گیلان با حضور وزیر ورزش و جوانان، رئیس فدراسیون فوتبال، استاندار گیلان و شاگردان و مردم فوتبال دوست در ورزشگاه سیروس قایقران انزلی برگزار شد.

مرحوم صالح نیا از سال ۱۳۴۸ تا ۱۳۷۶ به مدت ۲۸ سال پیوسته هدایت ملوان را بر عهده داشت و در یک دوره نیز از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۳ سرمربی این تیم شد و در مجموع سه دهه هدایت ملوان را عهده دار بود.

زنده یاد سال‌ها به عنوان بازیکن و سرمربی در ملوان فعالیت کرد و سابقه مربیگری تیم ملی فوتبال بزرگسالان، تیم ملی جوانان و تیم چوکا را در کارنامه‌اش داشت.

برخی از بازیکنان معروف تیم فوتبال ملوان بندرانزلی و گیلان همانند مرحوم سیروس قایقران، محمد احمدزاده، محمد حبیبی، فرهاد پورغلامی و سایر بازیکنان بنام ملوان زمان سرمربیگری صالح‌نیا به فوتبال کشور معرفی شدند.

ویدیو و عکس: علی سمرقندی