از خوردن شکر در صبح خودداری کنید و شیرینیها را برای دسر بعد از ناهار نگه دارید.
به تأکید اینشوپ بهترین زمان برای مصرف شکر بعد از غذاست، نه اول صبح یا با معده خالی.
اگر واقعا میخواهید مقداری شکر، یک کلوچه یا دونات یا هر چیز دیگری بخورید، بهترین زمان برای خوردن آن شیرینی بهطوری که حداکثر دوپامین را از آن دریافت کنید و حداکثر لذت و تأثیر کمتری روی بدنتان داشته باشد، بعد از یک وعده غذایی بهعنوان دسر است.
مهم است که از خوردن شکر در صبح خودداری کنید و شیرینیها را برای دسر بعد از ناهار نگه دارید. اگر شکر را صبح یا با معده خالی بخورید بهسرعت هضم و مولکولهای گلوکز سریع وارد جریان خون میشوند و حدود 90دقیقه بعد کاهش شدید خواهند داشت.