۱۴۰۴/۰۱/۲۳ ۰۹:۵۵ چاپ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 1 دقیقه

مشاور اقتصادی در امور کشاورزی مشاور رئیس جمهور در امور همکاری های اقتصادی منصوب شد.

گیل خبر/ ولی اله آقایارزاده از سوی معصومه آقاپور علی شاهی مشاور رئیس جمهور در امور همکاری های اقتصادی به سمت مشاور اقتصادی در امور کشاورزی منصوب شد.

در حکم انتصاب دکتر آقایارزاده آمده است:
نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارت ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به عنوان « مشاورر اقتصادی در امور کشاورزی» منصوب می شوید. انتظار می رود با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی و روحیه انقلابی در پیبرد اهداف دولت وفاق و برنامه های ارائه شده نظام جمهوری اسلامی و منویات رهبر حکیم انقلاب کوشا باشید.
لازم به ذکر است که در کارنامه دکتر ولی اله آقایارزاده می توان به مشارز عالی در اور اقتصادی کشاورزی فرا سرزمینی، دستیار ویژه و مشاورز عالی در امور اقتصادی فرمانده قرارگاه جهادی اقتصاد مردمی شهید شوشتری سیستان و بلوچستان، مشاور عالی اقتصادی صندوق مشترک استانها سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور، مشاور عالی اقتصادی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور، مشارز عالی اقتصادی شهرداری شهرستان رضوانشهر و مشاور اقتصادی هیات گلف شمیراانات استان تهران اشاره داشت.