گیل خبر/ دکتر احمد دنیا‌مالی در پیامی درگذشت محمدحسن اصغرنیا جانباز واقعه هفتم تیر و یکی از شاگردان مکتب شهید بهشتی را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

درگذشت زنده یاد محمدحسن اصغرنیا از شاگردان برجسته‌ی آیت ‌الله بهشتی و از جانبازان واقعه هفتم تیر ‌بسیار غم‌انگیز است.

آسمانی شدن محمدحسن اصغرنیا بار دیگر یاد و خاطره‌ی دانشمند فرهیخته آیت‌الله شهید بهشتی و نقش آفرینی‌های شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی را در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی در اذهان تداعی کرد.

اینجانب با کمال تاسف و تاثر، فقدان شاگرد خلف دکتر بهشتی مظلوم را که خود در عرصه‌های مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، منشا اثر و خدمت مثبت و موثر بوده است، خدمت خانواده محترم، همرزمان انقلابی‌اش، دوستان و یاران و هموطنان عزیز تسلیت می‌گویم.

با گرامیداشت یاد و خاطره زنده‌یاد اصغرنیا و همچنین بهشتی مظلوم و شهدای واقعه‌ی هفتم تیرماه، برای آن فقید سعید آرامش و آمرزش الهی و برای بازماندگان صبر ‌‌و سلامتی از خداوند منان مسالت دارم.