۱۴۰۳/۱۰/۱۳ ۲۳:۱۵ چاپ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 1 دقیقه

جانشین فرمانده انتظامی گیلان از کشف بیش از ۱۱ هزار قلم انواع لوازم خانگی خارجی قاچاق بدون مدارک گمرکی در انباری در شهرستان رشت خبر داد.

گیل خبر/ به نقل از صداوسیما؛ سردار حسین حسن پور گفت: در پی گزارش مردمی مبنی بر انباشت لوازم قاچاق در انباری در شهرستان رشت، ماموران پلیس امنیت اقتصادی گیلان به نشانی مورد نظر اعزام شده و ۱۱ هزار و ۵۳۶ قلم انواع لوازم خانگی خارجی قاچاق بدون مدارک ثبت گمرکی را در این انبار کشف و ضبط کردند.

 وی با بیان اینکه کارشناسان ارزش کالا‌های قاچاق کشف شده را ۳۵ میلیارد ریال برآورد کردند، افزود: صاحب ۴۰ ساله این کالا‌های قاچاق به مرجع قضایی معرفی شد.

سردار حسن پور از شهروندان خواست برای ریشه کن کردن قاچاق، هرگونه اطلاعات و اخبار در این خصوص را به سامانه پلیس امنیت اقتصادی به شماره ۰۹۶۳۰۰ گزارش دهند.