گیل خبر/ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت نیز در این نشست با اشاره به اینکه باید تمامی جوانب سرمایه گذاری مشارکتی در این پروژه بررسی شود اظهار کرد: زباله یک دغدغه بزرگ برای شهرها بالاخص شهرهای شمالی کشور است .
سید شمس شفیعی با بیان اینکه باید اجرای روش های پیشنهادی سرمایه گذاری در این پروژه مشخص شود افزود: شهرداری با تعامل با دیگر دستگاه ها باید زمین اجرای این پروژه را نیز در اختیار بگذارد و باید به مباحث دیگری همچون تولید انرژی از این محل و.. نیز توجه داشته باشد.
نماینده شرکت Reccontec آلمان نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از تعامل شورا و شهرداری رشت با اشاره به اینکه پروژه پیشنهادی در قالب سرمایه گذاری مشترک ایران و آلمان است اظهار کرد: آورده مورد نظر شرکت آلمانی از مجموع دویست و پنجاه میلیون یورو یکصد و بیست میلیون یورو و سهم شهرداری رشت نیز یکصد و سی میلیون یورو است.
پرویز شاه آبادی با بیان اینکه از مبلغ یکصد و سی میلیون یورو که سهم شهرداری رشت در این پروژه مشارکتی است با شهرداری مساعدت می کنیم افزود: قرار است این مبلغ از محل اعتبارات شرکت آلمانی به صورت فاینانس به شهرداری رشت کمک شود و بازپرداخت آن به صورت دو سال تنفس و سه سال بازپرداخت است.
وی با تاکید به اینکه زباله طلای کثیف است تصریح کرد: طبق برآوردهای اولیه چنانچه روزانه یکهزار تن زباله به این زباله سوز وارد شود برابر با بیست مگاوات برق از ظرفیت فرض شده تولید می شود و طبق قوانین و ابلاغیه های موجود مقرر است قرارداد خرید تضمینی برق از سوی ساتبا( سازمان انرژی های تجدید پذیر و بهره وری انرژی ایران ) به عنوان زیر مجموعه مربوط به وزارت نیرو به مدت بیست سال منعقد شود.
نماینده شرکت Reccontect آلمان با اشاره به اینکه طبق قوانین و ابلاغیه های موجود قرار داد خرید تضمینی برق از سوی ساتبا به عنوان زیر مجموعه مربوطه در وزارت نیرو به مدت بیست سال منعقد می شود افزود: همچنین قرار داد ساخت، بهره برداری و پشتیبانی فنی شرکت آلمانی به همراه نماینده محلی خود نیز در مرحله اول در قالب قرار داد. (E.p.C+F) است.
شاه آبادی به زمان انجام مطالعات مربوط به احداث این زباله سوز در رشت اشاره کرد و گفت: زمان مطالعات ۶ ماه و زمان ساخت و بهره برداری از این زباله سوز دو سال به طول می انجامد .
نماینده شرکت آلمانی با بیان اینکه درطول یک سال کمتر از پنج درصد دورریز در این دستگاه باقی می ماند افزود: این زباله سوز شاهکار تکنولوژی است و دور ریزی که خروجی آن است اصلا قابل قیاس با دیگر دستگاه ها نیست.