گیل خبر/ صبح امروز، حسین ابراهیمی، مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان، در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران به بیان مهمترین مسائل و اقدامات حوزه درمان در استان پرداخت.
وی با اشاره به بلاتکلیفی بیش از دو دههای درمانگاه شهر منجیل، اعلام کرد: «این درمانگاه پس از دو دهه وارد مرحله عقد قرارداد با اعتبار 50 میلیارد تومان جهت بازسازی و راهاندازی شده است.» ابراهیمی همچنین خبر داد که عملیات مقاومسازی درمانگاه منجیل در ماه جاری آغاز خواهد شد.
ابراهیمی در خصوص بازسازی و ارتقای درمانگاه فومن به یک درمانگاه شبانه روزی، گفت:« کارهای اداری و مناقصه مربوط به آن انجام شده و تنها کارهای اجرایی باقی مانده است»
وی در ادامه به تشریح وضعیت درمانگاه لاهیجان پرداخت و بیان کرد:«بنای کنونی درمانگاه لاهیجان بسیار قدیمی و فرسوده است؛ برنامه ریزی شده است که سازه جدید شامل یک درمانگاه، یک پلی کلینیک فوق تخصصی، یک مجتمع اداری و 4 واحد اقامتی رفاهی باشد.»
ابراهیمی همچنین با اشاره به ضریب اشغال تخت 20 تا 30 درصدی بیمارستان شهید املاکی لنگرود، بیان کرد: «برنامهریزی جهت ارتقای این ضریب به 50 درصد در حال انجام است. همچنین رنامه ریزی شده که تا پایان پاییز امسال به جز بخش سی تی اسکن، سایر خدمات در این بیمارستان آماده ارائه خدمات باشد.»
وی همچنین با اشاره به نیاز بازنشستگان شهر آستانه اشرفیه به یک درمانگاه دو شیفته، اظهار کرد:« برنامه ریزیهای لازم جهت ارتقای این درمانگاه از تک شیفت، به دو شیفت انجام شده و به زودی وارد مرحله بهره برداری میشود.»
مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان در خصوص به روز رسانی سیستم نوبت دهی تلفنی، بیان کرد:« تا پیش از این، سیستم نوبتدهی تلفنی با شماره 44955 امکان لغو نوبت برای بیماران را نداشت. به همین دلیل، حدود 30 درصد بیماران به دلایل مختلف با وجود گرفتن نوبت، به مراکز درمانی مراجعه نمیکردند که این موضوع مشکلات زیادی را ایجاد کرده بود. اما با بهروزرسانی این سیستم، اکنون امکان لغو نوبتها برای بیماران فراهم شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان به مسأله تداخل زمین بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت با پروژه راهآهن اشاره کرد و افزود: «تنها 3.5 هکتار از 22 هکتار زمین خریداری شده در سال 1378 در اختیار بیمارستان رسول اکرم است.» ابراهیمی از مسئولان استان تقاضا کرد تا برای تعیین تکلیف اراضی حذف شده بیمارستان اقدام عاجل کنند؛ چرا که تمامی پروژههای در دست احداث این بیمارستان به حالت تعلیق در آمده است.
وی همچنین به نیاز ضروری توسعه درمانگاه بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت اشاره کرد و گفت: « این توسعه به دلیل تراکم تملیکی متوقف مانده است. اصلاح تغییر کاربری یکی از خواستههای مهم مدیریت درمان و بیمهشدگان به شمار میرود و برای تحقق این هدف، تمامی طرفهای ملی و استانی درگیر شدهاند، هرچند هنوز نتیجهای حاصل نشده است.»
مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان در مورد کمبود پزشکان متخصص گفت: «کمبود شدید پزشکان متخصص یک معضل ملی است که ریشه اصلی آن به تعرفههای بسیار پایین بازمیگردد. وی همچنین در خصوص افزایش تعداد پرستاران و سایر نیروهای انسانی اعلام کرد که از آغاز سال 1401 تا کنون بیش از 950 نیروی جدید جذب شده است
نظر شما: