با کسب ۳ جایزه؛
۱۴۰۳/۰۲/۱۰ ۱۶:۰۶ چاپ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
درخشش گیل خبر در جشنواره  رسانه های استان گیلان

گیل خبر/ در اختتامیه نخستین جشنواره فصلی رسانه‌های استان گیلان و جشنواره «در مسیر انتخاب» که صبح امروز در تالار مرکزی رشت برگزار شد، از رسانه گیل‌خبر در سه بخش، تقدیر به عمل آمد.

بر این اساس، از مطهره احمدی به عنوان نفر دوم در بخش عکس و از جواد زبردست در بخش یادداشت‌های اولین جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان تقدیر به عمل آمد.

طاها فیاضی نیز در بخش عکس جشنواره در مسیر انتخاب، موفق به کسب مقام سوم شد.


گفتی است اولین جشنواره «فصلی رسانه‌های گیلان» که با هدف نقش آفرینی جامعه خبری در توسعه استان و معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های رسانه‌ای گیلان ویژه آثار رسانه‌ای منتشر شده در بازه زمانی ۱۰ شهریور تا ۱۰ دی‌ماه سال ۱۴۰۲، در بخش‌های یادداشت و مقاله، گزارش و عکس برگزار شد، ۴۳۴ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که از ۹ اثر برگزیده تجلیل شد.

همچنین جشنواره «در مسیر انتخاب» که در راستای فعالیت‌های رسانه‌ای رسانه‌های استان در انتخابات سال ۱۴۰۲ با هدف معرفی نقش و کارکرد مهم رسانه‌های مکتوب و مجازی در انتخاب آگاهانه و ایجاد فضای پر شور و شعور انتخاباتی، افزایش سطح آگاهی عمومی و ترغیب به مشارکت حداکثری، روشنگری و حفظ انسجام و پشتوانه اجتماعی با رویکرد امید در رشته‌های خبر و گزارش خبری، مصاحبه، عکس، تیتر، یادداشت، مقاله، موشن گرافی، اینفوگرافی برگزار شد و ۴۲۶ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که پس از داوری از ۲۳ اثر برگزیده تجلیل شد.