۱۴۰۳/۰۲/۰۲ ۱۷:۵۰ چاپ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 1 دقیقه

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این که مصرف نمک و شکر در ایران چهار برابر استاندارد جهانی است، بر ضرورت کاهش مصرف آن تاکید کرد.

گیل خبر/ به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی، گفت: مصرف شکر در ایران 3.5 برابر نرخ جهانی و مصرف نمک چهار برابر جهان است که باید این روند اصلاح شود.

وی با بیان این که فقط با یک اندیشه، ذهن و فکر مثبت می توانیم حال خوب بسازیم، افزود: داشتن تغذیه و فعالیت بدنی مناسب و مصرف انرژی ناشی از آن و دوری از استرس می تواند سلامت ما را تضمین کند.

فرشیدی با اشاره به این که مردم‌ وزارت بهداشت را با دارو، درمان و بیمارستان می‌شناسند، اظهار داشت: ما در حوزه بهداشت به دنبال افراد سالم هستیم که بیمار نشوند. برنامه‌هایی که می‌تواند ما را سالم نگاه دارد اجرای آن سخت است.

وی به برخی عادت های غلط غذایی و مضرات این عادات اشاره کرد و گفت: مصرف شکر در ایران 3.5 برابر نرخ جهانی و مصرف نمک چهار برابر جهان است که باید این روند اصلاح شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در یک‌ دهه گذشته و خصوصا در دو سال اخیر اقداماتی برای اصلاح مصرف قند و نمک با برنامه‌های فرهنگی انجام شده است، گفت: ترویج استفاده از نان کامل یعنی نان سبوس دار در دستور کار قرار دارد. این نان، دیابت، سرطان و فشار خون را کاهش می‌دهد. اکنون هزار و ۸۰۰ نانوایی در کشور نان کامل طبخ می کنند و امیدواریم استفاده از این نان ترویج بیشتری پیدا کند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code