از ۵ روز آینده اخذ عوارض به صورت الکترونیکی در تمامی آزاد راه های کشور الزامی می شود

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: از ۲۵ اسفند باید تمامی آزاد راه های کشور مجهز به سیستم برای پرداخت الکترونیکی شوند.

گیل خبر/ به گزارش باشگاه خبرنگاران: خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: به دنبال الکترونیکی کردن تمام عوارضی‌ آزادراه‌ها هستیم و اعلام کرده‌ایم تا 25 اسفند ماه باید تمام عوارضی‌‌ها الکترونیکی شوند .

به گفته وی زیرساخت تمامی آزادراه‌ها برای دریافت الکترونیکی عوارضی تکمیل شده اما در اتصال به شبکه  مشکلاتی وجود دارد و موضوع مهم این است که برخی از سرمایه‌گذاران آزادراهی هم دغدغه پرداخت عوارض الکترونیک را دارند.

وی بیان کرد: برای رفع این دغدغه با بیمه و نیروی انتظامی وارد مذاکره شده ایم و امیدواریم به زودی این نگرانی برای سرمایه گذاران در این بخش برطرف شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: تمام ۲۵ آزادراه کشور  باید عوارضی الکترونیکی داشته باشند و تا به امروز ۱۶ آزاد راه الکترونیکی شده و مابقی باید تا ۲۵ اسفند ماه به سیستم الکترونیکی مجهز شوند.

خادمی گفت: عده‌ای از رانندگان نسبت به پرداخت عوارضی اقدام نمی‌کنند البته در مجموع در حال حاضر وضعیت پرداخت‌ها بهتر شده است.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code