وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در ۴۰۰ شهر فیبرنوری به صورت کامل ایجاد شده و تا آخر دولت فیبرنوری به همه شهرها می رسد.
زارع پور گفت: اگر قرار است هوشمند سازی رخ دهد باید به اینترنت اشیا و هوشمندسازی زندگی ها و جامعه فکر کنیم؛ باید اطلاعات حسگرها را به خوبی جمع آوری و بتوانیم آن را منتقل کرده و پردازش کنیم. زیرساختهای اینترنت پرسرعت و با کیفیت و امن فقط در بستر فیبرنوری است، اما آمادگی لازم را برای این کار نداریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در ۴۰۰ شهر فیبرنوری به صورت کامل ایجاد شده و تا آخر دولت فیبرنوری را در تمامی شهرهای ایران میبریم. همچنین ۵G فقط در اینترنت پرسرعت امکان پذیر است و در حال ارتقا به سمت نسل پنجم هستیم، هر چند که برخی کشورها به سمت نسل ششم رفته اند.
به گفته وی در سه نقطه کشور یعنی در شهرهای مشهد، اصفهان و تهران در حال راه اندازی نقطه داده برای پردازش هستیم که بخشی از زیرساختها توسعه فناوریهای ارتباطات و اطلاعات است. برای اولین بار یک فصل از لایحه برنامه هفتم توسعه در راستای قانون توسعه فناوری دیجیتال اختصاص یافته است و کارگروهی هم در دولت برای آن تشکیل شده که تمامی اختیارات هیات وزیران به آن تفویض شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه در سال اول اجرای برنامه هفتم توسعه به همه دستگاهها، سازمان ها و وزارتخانه ها تکلیف شده که ظرف شش ماه برنامه های خود را برای هوشمندسازی ارائه دهند، گفت: مواد ۴۵ تا ۴۸ برنامه هفتم توسعه به موضوع هوشمندسازی صنعت اختصاص یافته است.
نظر شما: