تنش بین گل محمدی و نکونام بالا گرفت؛
۱۴۰۲/۰۸/۱۱ ۲۱:۳۲ چاپ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

هفتۀ قبل، نکونام در نشست خبری بازی با آلومینیوم گفته بود: می‌دانید تیم‌‌های دیگر چه پول‌هایی می‌گیرند و سر برخی مسائل اشک تمساح می‌ریزند. صحبت‌های هفتۀ قبلِ نکونام، باعث شد تا گل‌محمدی این موضوع را متوجه خودش بداند. او دیروز گفت: کسی به من گفت اشک تمساح می‌ریزی؛ آدم‌های بیخودی در مورد من صحبت کردند.

گیل خبر/ به گزارش تسنیم: جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از بازی با آلومینیوم از ناعدالتی‌ها گلایه کرده و گفته بود برخی‌ها چه پول‌هایی که نمی‌گیرند، ولی اشک تمساح می‌ریزند که با واکنش یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس همراه شد. خبرنگاری نظر نکونام را در این مورد جویا شد که وی گفت: سعی کردم همیشه به دوستان و هم‌بازی‌های سابقم احترام بگذارم. سال گذشته وقتی با فولاد خوزستان تیم پرسپولیس را بردیم دوستان بی‌احترامی کردند که اشتباه کردم جوابی ندادم. این باعث شد که الان بی‌احترامی کنند. اگر با من بودند و گفتند آدم‌های بی‌خودی حرف زدند که مشخص است چه کسانی در این فوتبال آدم‌های بی‌خودی هستند. کارنامه من در این فوتبال مشخص است و اگر ایشان (گل‌محمدی) با من بوده است که اصلاً در حد من نیست که درباره‌ام صحبت کند. فوتبال فقط جام قهرمانی نیست و خیلی چیزهاست. وقتی سال گذشته با فولاد قهرمان شدیم، احترام نگه داشتم و حتی وقتی تلفنی با یکدیگر صحبت کردیم محترمانه صحبت کرده و گلایه‌های‌مان را انجام دادیم. صحبتی که کردم بی‌احترامی نبود و اگر ایشان منظورش من بودم که جوابش را دادم. آدم‌های بی‌خودی در این فوتبال زیاد هستند که یکی از آنها خودشان است.

گل محمدی:پاسخ کسی را که بلد نیست به بزرگترش احترام بگذارد نمی‌دهم
 یحیی گل‌محمدی درباره اینکه جواد نکونام گفته است گل‌محمدی در حد او نیست، تصریح کرد: او شروع‌کننده قضیه بود. من پاسخ کسی را که بلد نیست به بزرگتر خودش احترام بگذارد و این موضوع را یاد نگرفته، نمی‌دهم. همین جا مطلب را تمام‌شده می‌دانم و امیدوارم حداقل فوتبالی‌ها، فوتبالیست‌ها و مربیان بتوانند احترام گذاشتن را یاد بگیرند. باید توجه زیادی به این مسئله داشته باشیم؛ مواردی که در فوتبال ما کمتر به آن پرداخته شده است.