تیم روئینگ چهار نفره بانوان ایران با ترکیب فاطمه مجلل، نازنین ملایی، مهسا جاور و زینب نوروزی مدال نقره روئینگ چهار نفره سنگین وزن بانوان بازیهای آسیایی هانگژو را از آن خود کرد.
افشین فرزام سرمربی تیم ملی روئینگ ایران در این بازیها بوده و هما خاتمی و فرزین رضایی به عنوان مربی در کنار او حضور دارند. در ادامه رقابتهای ملیپوشان ایران تیم روئینگ چهار نفره بانوان در فینال رقابت کرد.
تیم ایران با ترکیب نازنین ملایی، قایقران گیلانی به همراه فاطمه مجلل، مهسا جاور و زینب نوروزی در رقابت با نمایندگان اندونزی، ویتنام، چین و قزاقستان با زمان ۶:۵۱.۸۲ دقیقه در جایگاه دوم ایستاد و دومین مدال نقره روئینگ ایران را به دست آورد. در این مسابقه چین اول و ویتنام سوم شدند.
همچنین در مسابقات شمشیربازی اسلحه سابر هانگژو، محمد رهبری ملی پوش گیلانی شمشیربازی سابر کشورمان به مصاف یانگ ینگیو از چین رفت و در حالی که از ناحیه زانو کمی آسیب دیده بود، ۶-۱۰ عقب افتاد و سپس توانست امتیاز خود را به ۱۱-۱۱ برساند و در نهایت ۱۲-۱۵ صاحب برتری و به جمع چهار نفر برتر راه پیدا کند.
نظر شما: