به بهانه مردمی سازی دولت در گیلان؛
۱۴۰۲/۰۶/۰۸ ۰۹:۳۱ چاپ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

گیل خبر/ سرویس سیاسی- در حالی که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، مردم‌سالاری و مردمی‌سازی امور از اهداف و شعارهای بارز آن بود، گویا به تازگی دولت سیزدهم با شعار مردمی‌سازی دولت، به یاد این موضوع افتاده است.

اسدالله عباسی استاندار گیلان هفته گذشته طی حکمی، «سید یاسر بذله» مسئول هیات رزمندگان صومعه‌سرا را به عنوان دستیار خود در امر مردمی سازی دولت منصوب کرده است.

اگر از این موضوع بگذریم که اساسا مشخص نیست این «مردمی سازی دولت» از حرف تا عمل چقدر فاصله دارد و در واقعیت قرار است چه دردی از مردم دوا کند و از سویی دیگر، می‌دانیم که با رای اخیر دیوان عدالت اداری، «امکان به‌کارگیری دستیار (مشاور)» مغایر قانون تشخیص داده شده است، با این وجود ذکر نکاتی در این خصوص خالی از لطف نیست.

شاید بهتر باشد آقای استاندار برنامه‌های خود برای مردمی سازی دولت در استان گیلان را به صورت شفاف و واضح بیان کنند که قرار است چه اتفاقی در واقعیت بیفتد؟ آیا صرفا قرار است با یک اسم به اصطلاح دهان پر کن، مردم را سرگرم کنید یا واقعا قرار است تغییر و تحولی در مناسبات دولت و مردم در استان صورت پذیرد؟

قریب به دو سال از حضور عباسی در استانداری گیلان می‌گذرد و اکنون زمان مناسبی است که یک ارزیابی مردمی در خصوص عملکرد وی انجام شود.

شاید بد نباشد آقای عباسی آن گونه که خود اذعان دارد، به عنوان «کوچکترین خادم ملت»، مشخص کنند تا چه اندازه به نظرات مردم اهمیت داده و حاضر است به آن تن دهد.

گیل خبر پیشنهاد می‌کند با هزینه خود و بدون استفاده از اموال بیت المال، با همکاری موسسات نظرسنجی معتبر و رسمی کشور، یک ارزیابی مردمی از عملکرد استاندار فعلی گیلان انجام شود تا مشخص شود پس از دو سال تا چه اندازه مردم گیلان از عملکرد «خادم» خود رضایت دارند؟

مردمی سازی دولت از «حرف تا عمل»، اینجا و در پاسخ به این سوال اساسی می‌تواند خودش را نشان دهد؛
آقای استاندار، در صورتی که رضایت مردم از شما به عنوان مثال کمتر از ۱۰ درصد باشد، آمادگی استعفا از سمت خود را دارید؟

مگر غیر از این است که هدف از خدمت و «مردمی‌سازی دولت» کسب رضایت همین مردم است؟ این موضوع می‌تواند آزمون بزرگ آقای استاندار باشد که در واقعیت نشان دهد تا چه اندازه به اظهارات و برنامه‌های خود پایبند است.

عباسی که سابقه شرکت در ۵ دوره اخیر انتخابات مجلس را دارد، در این دوره احتمالا به خاطر منصب استانداری، علی‌رغم میل همیشگی‌اش، برای شرکت در انتخابات اقدام نکرد. شاید انجام این نظرسنجی و پذیرش خواست مردم حتی بتواند یک ابزار تبلیغاتی مناسب برای وی در انتخابات احتمالی آینده باشد.