گزارش ویژه گیل خبر؛
۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۰:۳۰ چاپ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 1 دقیقه

گیل خبر/ سرویس اقتصادی؛ نان در کنار برنج، همواره قوت غالب مردم گیلان بوده است اما متاسفانه در سال‌های اخیر، کیفیت پایین نان نانوایی‌های استان، موجب گلایه و نارضایتی‌های فراوان شهروندان شده است.

کم شدن حجم نان، کیفیت پایین و خشک و بلااستفاده شدن نان‌ها پس از گذشت ساعاتی، از جمله مهمترین گلایه‌های شهروندان است.

از سویی دیگر نانوایان معتقدند قیمت نان سبب شده است که نیروی کار باتجربه، انگیزه‌ای برای فعالیت در نانوایی نداشته باشد و نانوایی‌ها با کمبود نیروی ماهر روبرو شوند که همین موضوع منجر به کاهش کیفیت شده است. کمبود آرد سهمیه ای و قیمت بالای خمیر مایه، از دیگر گلایه‌های نانوایان است.

در این میان به نظر می‌رسد مسئولان و متولیان امر باید به فکر چاره‌ای جدی برای رفع مشکلات موجود و افزایش محسوس کیفیت نان در گیلان باشند.

بدون شک در کنار ایجاد مشوق‌های اقتصادی و به‌صرفه‌سازی پخت نان برای نانوایان، نظارت مستمر و دقیق بر فعالیت برخی نانوایی‌های استان که با سواستفاده از تفاوت قیمت آرد سهمیه‌ای و آزاد و فروش غیرقانونی آرد، به کم فروشی روی آورده و موجب نارضایتی عمومی جامعه شده‌اند، امری ضروری به‌نظر می‌رسد.

گزارش : کمیل فتاحی

گوینده : عرفان دخت احمدی

تهیه شده در واحد تولیدات چندرسانه‌ای گیل خبر