مدیر عامل برق منطقه ای گیلان ، مولایی پیمانکار پروژه پست غرب رشت و جمعی از مسئولان شرکت از مراحل اجرایی احداث پروژه پست غرب رشت بازدید کردند.
داراب زاده در نشست کاری با پیمانکار پروژه، طی تماس تلفنی با گلاب کش معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی توانیر، ضمن در جریان قراردادن وی از مراحل اجرایی پروژه، گفت: خوشبختانه این پروژه از پیشرفت خوبی برخوردار بوده اما به منظور بهره برداری از آن قبل از پیک بار، نیازمند حمایت و مساعدت مالی شرکت توانیر است تا این پروژه به موقع در مدار قرار گیرد.
وی افزود: انتظار می رود پیمانکار پروژه تمام تجهیزات مورد نیاز پروژه را در اسرع وقت تهیه کرده و این تجهیزات در استان در دسترس باشند تا در اجرای پروژه وقفه و مشکلی پیش نیاید.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان گفت: وقت طلاست و ارزش آن در اجرای پروژه ها نمایان تر می شود. در اجرای این پروژه مهم، ثانیه ها و دقایق، طلایی هستند و حتی یک لحظه غفلت هم می تواند چندین هفته و حتی بیشتر، اجرای پروژه را با وقفه روبه رو کند.
وی افزود: تاخیر در پروژه، علاوه بر هدر دادن بیت المال و استفاده نامطلوب از منابع محدود، موجب خواهد شد تا مردم عزیزمان از منافع پروژه دیرتر برخوردار شوندکه این مهم به خوبی اهمیت و ارزش زمان را در اجرای پروژه ها نشان می دهد.