مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بازدید کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه از سردخانه های لبنی و گوشتی در سطح استان ، خبر داد.
مهندس نجفی، تصریح کرد ؛ در این بازدیدها مجوزهای بهداشتی محصولات، شرایط نگهداری، دما ، رطوبت نسبی و رعایت اصول فنی و بهداشتی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی در پایان با بیان اینکه تمامی انبارها و سردخانه های نگهداری و شرکت های توزیع کننده موادغذایی و بهداشتی می بایست دارای مجوزهای بهداشتی لازم از سوی وزارت بهداشت باشند ، یادآور شد؛ مراکز فاقد مجوز، به عنوان شبکه توزیع غیرمجاز و قاچاق تلقی شده و مطابق قوانین مبارزه با قاچاق کالا و ارز با آنها برخورد می شود.