مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب سه کارگاه قنادی در رشت به دلیل عرضه مواد غذایی غیرمجاز و فاسد طی طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی در هشتم فروردین خبر داد.
وی تصریح کرد؛ در بازدید از این کارگاه ها، مقدار 62 جعبه تخممرغ غیر بهداشتی معدوم و 150 کیلو خامه قنادی توقیف شد.
لازم به ذکر است؛ از ابتدای اسفند ماه 1401 تاکنون، 30 واحد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف، پلمب و 12 تن مواد غذایی غیرمجاز توقیف و با دستور مقام قضایی معدوم شده است