مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان خبرداد.
وی در ادامه با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از سوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان گیلان در طی سال جاری ، گفت؛ از ابتدای سال ۱۴۰1 تاکنون طبق برنامه های تشدید نظارت از تمام واحد های تولیدی لبنی در سطح استان گیلان تعداد 35موردبازدید و56 مورد نمونه برداری به انجام رسیده است.
مهندس نجفی در پایان افزود: در فرایند بازدید از واحدهای تولیدی در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تذکرات لازم داده می شود.