پزشکانی از سوئیس و آمریکا در مقاله جدید خود اعلام کردند: افرادی که نمک را پس از پخته شدن به غذای خود اضافه میکنند، بیشتر در معرض مرگ زودرس هستند.
پژوهشگران توضیح دادند که هر چه بیشتر به غذای خود نمک اضافه شود، خطر مرگومیر زودرس بیشتر خواهد شد و به همین صورت، نرخ امید به زندگی نیز کاهش مییابد؛ در واقع طبق نتایج این مطالعه، افرادی که همیشه به غذای خود نمک اضافه میکنند، ۲۸ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس هستند.
از سوی دیگر پزشکان به افرادی که به غذاهای شور علاقهمند هستند، توصیه کردند میوهها و سبزیجات بیشتر مصرف کنند، زیرا این دسته از مواد غذایی دارای پتاسیم زیادی است و میتواند خطرهای ناشی از مصرف زیاد نمک را جبران کند.