۱۴۰۱/۰۴/۲۲ ۰۰:۳۰ چاپ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 1 دقیقه

پزشکانی از سوئیس و آمریکا در مقاله جدید خود اعلام کردند: افرادی که نمک را پس از پخته شدن به غذای خود اضافه می‌کنند، بیشتر در معرض مرگ زودرس هستند.

گیل خبر/ به گزارش صدا و سیما، برای انجام این تحقیق جدید، بیش از ۵۰۰ هزار شرکت‌کننده پرسشنامه مربوط به عادات غذایی پر کردند؛ در این پرسشنامه از آن‌ها پرسیده شده بود که آیا پس از پخته شدن غذا، به آن نمک اضافه می‌کنند یا خیر. پزشکان سپس با انجام یک پیگیری مجدد ۹ ساله، ۱۸,۴۷۴ مورد مرگ زودس مشاهده کردند.

پژوهشگران توضیح دادند که هر چه بیشتر به غذای خود نمک اضافه شود، خطر مرگ‌ومیر زودرس بیشتر خواهد شد و به همین صورت، نرخ امید به زندگی نیز کاهش می‌یابد؛ در واقع طبق نتایج این مطالعه، افرادی که همیشه به غذای خود نمک اضافه می‌کنند، ۲۸ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس هستند.

از سوی دیگر پزشکان به افرادی که به غذا‌های شور علاقه‌مند هستند، توصیه کردند میوه‌ها و سبزیجات بیشتر مصرف کنند، زیرا این دسته از مواد غذایی دارای پتاسیم زیادی است و می‌تواند خطر‌های ناشی از مصرف زیاد نمک را جبران کند.

همرسانی کنید:
برچسب‎ها : نمک مرگ زودرس

نظر شما:

security code