۱۴۰۱/۰۴/۲۰ ۲۰:۳۹ چاپ زمان مورد نیاز برای مطالعه: 1 دقیقه

دانشگاه علوم پزشکی گیلان توصیه هایی را درخصوص پیشگیری از گرمازدگی منتشر کرده است.

گیل خبر/ به گزارش صدا و سیما ؛ دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: با توجه به گرم و شرجی شدن هوا و افزایش تعرق، علاوه بر آب، مقدار زیادی املاح و ویتامین از بدن دفع می شود که باعث به هم خوردن تعادل الکترولیت های بدن می شود و ممکن است فرد دچار گرمازدگی شود.

این دانشگاه با اعلام اینکه گرمازدگی خطر آسیب به مغز و ارگان های حیاتی بدن و حتی مرگ را در پی دارد، علائم گرمازدگی را گیجی، حالت تهوع، بی حالی، رنگ پریدگی، سردرد، تشنگی، تعریق و گرفتگی عضلانی و تپش شدید قلب اعلام کرد.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد برای جلوگیری از گرمازدگی به این نکات توجه کنیم: 
۱- استفاده روزانه حداقل ۸ لیوان آب و مایعات 
۲- درصورت قرار گرفتن طولانی مدت در گرما، نوشیدن آب حاوی چند قطره آبلیمو و کمی نمک، خاکشیر، تخم شربتی و عرقیاتی مانند بید مشک، کاسنی و شاتره 
۳- مصرف سوپ های ولرم، انواع سالاد های خنک، میوه جات و سبزیجات آبدار 
۴- پرهیز از مصرف غذا های چرب و سرخ کرده، نوشیدنی های کافئین دار، نوشابه های گازدار و آب میوه های صنعتی و نوشیدنی های شیرین

گروه های سنی کودکان و سالمندان و افراد دچار بیماری های قلبی و ریوی ، فشار خون بالا ، دیابت ، چاقی و بیماری های اعصاب و روان بیشتر مستعد گرمازدگی هستند و تا جایی که امکان دارد در ساعات اوج گرما از خانه خارج نشوند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code