رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به جزییات ثبت نام بیمه دانشجویی گفت: این بیمه تنها شامل تمام دانشجویان دارای کارت دانشجویی میشود.
وی اظهار داشت: این تسهیلات فقط شامل دانشجویانی است که در حال حاضر دانشجو بوده و دارای کارت دانشجویی هستند و شامل فارغالتحصیلان سالهای قبل نمیشود.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: دانشجویان می بایست حین تحصیل، درخواست بیمه دانشجویی را ارایه کرده و بلافاصله بعد از ثبت نام و آغاز پرداخت حق بیمه، سوابق بیمه بازنشستگی برای آنها منظور خواهد شد.
وی ادامه داد: سه نوع نرخ حق بیمه برای بیمه دانشجویی تعریف شده که دانشجویان متقاضی میتوانند یکی از آنها را انتخاب کنند و دولت نیز دو درصد از پرداخت حق بیمه را برعهده دارد.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: نرخ پرداخت حق بیمه ۱۴ درصد که شامل خدمات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی است و برای افراد مجرد و فاقد تحت تکفل توصیه میشود، نرخ پرداخت حق بیمه ۱۶ درصد که شامل خدمات بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی است و نهایتاً کاملترین نرخ پرداخت حق بیمه که ۲۰ درصد بوده و خدمات مربوط به بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی را دربرمیگیرد.
گنجی خاطرنشان کرد: تمامی فرایند مربوط به ثبتنام بیمه دانشجویی به صورت غیرحضوری و الکترونیکی فراهم شده و نیازی به مراجعه حضوری دانشجویان به شعب یا کارگزاریهای تأمین اجتماعی نیست و دانشجو از هر زمان که نسبت به ثبت نام اقدام کرده و نرخ حق بیمه را پرداخت کند، از همان روز سوابق بیمه بازنشستگی برای وی لحاظ میشود.
وی تصریح کرد: مدیران کل استانها از طرف سازمان تأمین اجتماعی و معاونت دانشجویی دانشگاهها از طرف سازمان امور دانشجویان وزارت علوم مسئول هماهنگی و انجام امور مربوط به اجرای این طرح هستند.