رضا حقی
۱۴۰۰/۰۹/۲۶ ۱۸:۲۵ چاپ

گیل خبر/ رضا حقی

خرید آلات موسیقی، واردات آلات موسیقی، نشان دادن آلات موسیقی، خانه موسیقی ایران، آموزشگاه های موسیقی، کنسرت های موسیقی، موزه موسیقی ایران ، تولید آلات موسیقی، فروش آلات موسیقی، انجمن موسیقی ایران، تاثیر موسیقی روی روح و روان انسان، تاثیر موسیقی روی ازدیاد شیر گاو، تاثیر موسیقی روی رشد گیاهان، درامد چند میلیاردی کشورهای همسایه از برگزاری کنسرت های موسیقی ایرانی، موسیقی مجاز، موسیقی پاپ ، موسیقی زیرزمینی، موسیقی اونور آبی، موسیقی فاخر، جشنواره بین المللی موسیقی فجر، نواختن موسیقی سرود جمهوری اسلامی قبل از قرائت قرآن در کلیه مراسم های رسمی، پخش موسیقی در تمام ساعت شبانه روز از صدا و سیما، نشان دادن ندادن ساز موسیقی در تلویزیون ، نشاندن ندادن نوازنده موسیقی حین ساز زدن ، دادن لوح تقدیر و سپاس به چهره های ماندگار موسیقی در صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، خواندن اذان در دستگاه های مختلف موسیقی.
درکشوری زندگی میکنیم که تناقضات بالا در آن دیده می‌شود ، اگر کسانی که دنبال واردات آلات موسیقی هستند باید از کشور بروند تعدادشان زیاد میشود، آلات موسیقی را وارد میکنند برای کسانی که آلات موسیقی را می خرند ومی نوازند، برای کسانی که مایلند صدایشان را بشنوند برای کسانی که صدای آنها را پخش می‌کنند، برای کسانی که بابت نواختن الات موسیقی توسط وزیر ارشاد ورییس صدا وسیما هر سال در رشته‌های مختلف جایزه میگیرند.
حمایت کننده های زیادی دارند مانند صدا و سیما، وزارت ارشاد، تالارها،آمفی تئاتر ها ، سمینار ها، مغازه ها، تعدادشان حداقل ۷۰ میلیون هست چطور بروند؟ باچی بروند ؟ کجا بروند؟ یک نفر مسول پیدا نمی شود به آقایی که این جمله راگفته است بگوید، حرفش راقبول دارد، دستش درد نکنه این راه‌حل را داده است. یا یک نفرمسئولی پیدا نمی شود بگوید حرف آن آقا را قبول ندارد بگوید حرف شما درست نیست و این حرفا تخصصی است و به تو مربوط نیست.
۴۳ سال از انقلاب گذشته است یک نفر پیدا نمی شود که معلوم کند چرا ساز نشان دادن در تلویزیون جرم است ولی شنیدن صدایش خوب است ، نشان دادن نوازنده از پشت گل مجاز است ولی همراه با سازش جرم است .
آیا تعداد متولیان صاحب نظری مثل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی ، حوزه های علمیه و صدا و سیما در کشور کم داریم؟
آیا بودجه لازم در اختیار ندارند؟
آیا ۴۳ سال وقتی کمی است که این مسئله را حل کنند ؟
آیا فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی وقت نکرده، کلمه جایگزینی برای آلات موسیقی پیدا کند؟
آیا در سند چشم انداز ۲۰ ساله بعدی به این مطالب توجه شده که تناقضات بالا را حل کنند؟
تکلیف مردم چیست ؟ می توانند ساز را ببینند یا نه ؟ می توانند موسیقی گوش کنند؟ اگر می توانند ، ساز خارجی باشد یا تولید داخل؟ می توانند برای گاوها موسیقی بگذارند تاشیر شان زیاد شود؟شیر تولید شده مجاز است ؟ می توانند برای گلها موسیقی بگذارند تا رشدشان زیاد شود یا نه ؟ یا رشد گلها دوپینگ محسوب می شود؟
امسال سی و هفتمین جشنواره موسیقی بین المللی فجر در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از تاریخ ۲۴ تا ۲۹ بهمن ماه به دبیری حسن ریاحی در بخش های رقابتی- جایزه باربد - و غیر رقابتی برگزار می شود جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه ، نشست های پژوهشی بر نامه‌های دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود .
نهادهای مسئول تصمیم گیری ، متولیان برگزاری سی و هفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر ،صدا و سیما، همه ارگانهای ذیربط تا چند سال دیگر باید منتظر ماند تا تناقض‌های بالا را حل کنید