سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون اقتصادی مجلس از بعد نظارتی خود به موضوع تقویت ارزش پول ملی ورود پیدا کرده است.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مواردی نظیر کسری بودجه، خلق پول بدون پشتوانه و حجم نقدینگی از عواملی هستند که سبب کاهش ارزش پول ملی میشوند.
وی درباره پیگیری مجلس برای تقویت ارزش پول ملی ابراز داشت: مجلس و کمیسیون اقتصادی در جهت تقویت ارزش پول ملی ورود پیدا کردهاند اما در این زمینه در زمان حاضر موضوع تصویب قانون مطرح نیست.
مرحبا گفت: کمیسیون اقتصادی از بعد نظارتی خود به این موضوع رسیدگی و با دستگاههای مربوطه همکاری میکند تا با سیاستهای ناصحیحی که در گذشته اتخاذ شده و ارزش پول ملی را کاهش داده است مقابله شود.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: کمیسیون اقتصادی اکنون از بعد نظارتی به این مسئله میپردازد اما اگر بعدها نیازمند قانونگذاری در این زمینه بودیم طبیعتاً مجلس به وظیفه ذاتی خود عمل و قانون مورد نیاز را مصوب میکند.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس در مورد زیرساختهای کشاورزی در گیلان گفت: زیرساختهای کشاورزی کموبیش در استان گیلان موجود است اما آنطور که باید مورد بهرهگیری قرار نگرفته است.
نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای افزایش تولیدات کشاورزی باید از این زیرساختها بهدرستی استفاده شود و یا اگر زیرساختهای مورد نظر در استان وجود ندارد آن را ایجاد کنیم.
وی درباره پیگیری نمایندگان گیلان برای ارتقای این زیرساختها ابراز کرد: در راستای اجرای قانون تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی هر کجایی که نیاز باشد زیرساختهای لازم را ایجاد خواهیم کرد.
مرحبا با بیان اینکه زیرساختهای لازم برای مکانیزاسیون اراضی اعم از تکنولوژی مربوطه و امکانات مورد نیاز در کشور وجود دارد گفت: ما تنها باید اراده رفتن به این سمت و اجرای مکانیزاسیون را داشته باشیم.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس بیان کرد: اگر این اراده در استان شکل گیرد میتوانیم تکنولوژی و امکانات مورد نیاز برای مکانیزاسیون اراضی کشاورزی را به استان گیلان بیاوریم و از فواید آن بهرهمند شویم.
نظر شما: