نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که قرار گرفتن در نور خورشید ابتلا به سرطان سینه را کاهش داده و از انتشار سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند.

گیل خبر/ به نقل از دلتا، داشتن رژیم غذایی سرشار از ویتامین D و قرار گرفتن در معرض نور خورشید، می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را تا ۴۳ درصد کاهش دهد. یک تحقیق جدید که روی ۷۰ هزار زن در طول ۱۰ سال انجام شده است، نشان داد رژیم غذایی سرشار از ویتامین D به تنهایی برای مبارزه با سرطان سینه کافی نیست و قرار گرفتن در معرض نور خورشید نیز برای تکمیل این اثر کاملاً لازم است. تحقیقات آزمایشگاهی نشان می‌دهد ویتامین D دارای خواص ضد سرطان زیادی است که سرعت انتشار سلول‌های سرطانی را نیز کاهش می‌دهد. در این نوشته از مجله دلتا با تاثیر نور خورشید در سرطان سینه همراه ما باشید.

 

محققان مرکز تحقیقات سلامت عمومی در فرانسه، زندگی ۶۷ هزار و ۷۲۱ زن بین ۴۱ تا ۷۲ سال را به مدت یک دهه بررسی کردند تا میزان ابتلا به سرطان سینه و عوامل موثر در این زمینه را در این گروه بسنجند. محققان متوجه شدند نزدیک به ۴۵ درصد مردم ویتامین D مورد نیاز خود را از ماهی و غذاهای دریایی، ۱۶ درصد از تخم مرغ، ۱۱ درصد از محصولات لبنی، ۱۰ درصد از روغن‌ها و مارگارین و ۶ درصد نیز از انواع کیک‌ها به دست می‌آورند. نکته جالب این بود که افرادی که بیش‌تر از بقیه در معرض نور خورشید بودند، نزدیک به ۱۰ درصد کم‌تر از زنان دیگر به سرطان سینه دچار شدند.

دانشمندان دانشگاه سن‌دیگو در مقاله‌ای که در Breast Journal منتشر شده، نشان داده‌اند میزان تاثیر نور خورشید در کاهش ابتلا به سرطان سینه در کشورهایی که مردم آن‌ها در معرض سطوح بالایی از اشعه ماوراء بنفش و اشعه خورشید قرار دارند، کمتر از کشورهایی است که اشعه فرا‌‌بنفش در آن‌ها کم است.
دانشمندان، همچنین متوجه شدند بیش‌ترین تاثیر، زمانی حاصل می‌شود که هر فرد به طور همزمان ویتامین D مورد نیاز خود را از منابع غذایی فراهم کند و در عین حال به اندازه کافی از نور خورشید استفاده کند. در این حالت، خطر ابتلا به سرطان سینه بین ۳۲ تا ۴۳ درصد کاهش پیدا می‌کند.

 

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code