رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: درخواست تعطیلی و در قرنطینه قرار گرفتن استان خوزستان به‌مدت ۲ هفته مورد موافقت قرار نگرفت.

گیل خبر/ به نقل از تسنیم،  11 شهر خوزستان در وضعیت قرمز قرار دارد و ویروس کرونا انگلیسی با سرعت بالا در حال انتشار است. این نوع کرونا سبب ابتلا افراد جوان و کودکان شده است به طوری که در 24 ساعت گذشته 3 کودک 1 و نوجوان 9 و 12 ساله در خوزستان به سبب کرونای انگلیسی جان خود را دست دادند.

مخالفت دولت با تعطیلی خوزستان

فرهاد ابول نژادیان درباره جزئیات این نوع کرونا در خوزستان و اقدامات وزرات بهداشت اظهار داشت: با توجه به شرایط استان به لحاظ شیوع بیماری و انتشار سریع ویروس جهش یافته انگلیسی پیشنهاد تعطیلی استان خوزستان مطرح شد که تاکنون با این موضوع موافقت نشده است.

وی با بیان اینکه چندین نمونه ویروس جهش یافته انگلیسی در استان مشاهده شده و این موضوع نگران کننده است افزود: ما در جایگاه تصمیم گیرنده نیستیم و تنها می توانیم پیشنهاد ارائه دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان کرد: انتظار داریم محدودیت ها به طور کامل در سطح استان اجرا شود و مردم از حضور در تجمع خانوادگی و ترددهای درون شهری پرهیز کنند تا پیک سوم بیماری کووید 19 از خوزستان خارج شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی با 15 هزار نیرو، گفت: در 10 روز نخست بهمن‌ماه، نمودار بیماری با شیب ملایم افزایشی بود؛ تلاش کردیم با اجرای طرح شهید سلیمانی و بیماریابی، موج جدید را مهار کنیم اما با این وجود از 16 بهمن‌ماه به بعد سرعت بروز بیماری بسیار بالا بود که این مساله ما را نگران کرد.

ورود کرونای انگلیسی از هلند به اهواز

ابول‌نژادیان ادامه داد: وجود کرونای انگلیسی در سطح کشور گزارش شده بود و در خوزستان نیز یک مورد بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در کیان‌آباد اهواز شناسایی و رهگیری شد. این بیمار از کشور هلند وارد کشور و استان خوزستان شده بود که 82 نفر از مسافران هواپیما که ساکن تهران و 9 نفر ساکن اهواز بودند، رهگیری شدند.

وی گفت: حتی خواهر این بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی که به استقبالش آمده بود را نیز در خانه‌اش قرنطینه کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: با توجه به روند افزایشی بیماری و مشاهده سرعت انتشار بیماری، نگران بودیم که نکند سوش کرونای انگلیسی در خوزستان منتشر شده باشد که در این راستا نمونه‌های مشکوک، به انستیو پاسور ارسال شد و در نتیجه، 9 نمونه از 10 نمونه ارسال‌شده، کرونای انگلیسی بودند.

این مقام مسئول افزود: دو نمونه از این 10 نمونه، از آبادان بودند که هر دوی آن‌ها کرونای انگلیسی بود.

ابول‌نژادیان تصریح کرد: با اثبات ابتلای این افراد به کرونای انگلیسی، این بیماران را رهگیری کردیم. با توجه به اینکه موارد بیماری از شادگان افزایشی شد، بررسی‌های لازم انجام شد و متوجه شدیم که یک خانواده ساکن انگلیس به عراق سفر کرده بودند و از عراق نیز به ایران آمده و در منزل خانواده‌ای در شادگان حضور پیدا کرده‌اند و گسترش بیماری از این نقطه بوده است.

مسافر عراقی دومین عامل انتشار کرونا در اهواز

وی گفت: 25 دی‌ماه نیز یک مسافر عراقی که به کرونای انگیسی مبتلا بود در یکی از هتل‌های اهواز حضور پیدا کرده بود؛ پس از اخذ نمونه از 74 نفر از پرسنل این هتل، متوجه شدیم که چهار نفر از آن‌ها مبتلا شده‌اند و برخی از این پرسنل، خانواده‌هایشان را نیز مبتلا کرده بودند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code