پایان نمایشگاه گروهی عکس «رویای زندگی» و برگزاری آئین نکوداشت «رسمواره»

گیل خبر/  نمایشگاه گروهی عکاسی «رویای زندگی » با 101 اثر از 78هنرمند از 25 دی 1399 لغایت 30 دی، در گالری کلهر رشت برپا شد.

سمیرا صفاری، مدرس دانشگاه و نمایشگاه گردان این نمایشگاه بیان نمود: زندگی سرشار از لحظه های رویایی است و کشف این صحنه ها، یکی از ویژگی های عکاسی بوده که همواره مورد چالش می باشد. نمایشگاه عکس «رویای زندگی»، با اهداف معرفی دیدگاه ها و چشم اند ازهای متفاوت در عکاسی، ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت هنرمندان سراسر کشور، همچنین ارتباط و آشنایی بیشتر متقاضیان (سفارش دهندگان) با این هنر برگزار شده است. نیز ارتقاء سطح کیفـی عکاسی مدنظر می باشد.


وی افزود: از میان بیش از 700 اثر دریافت شده طی دوره فراخوان، 100 اثر توسط هیئت د اوران، انتخاب و به نمایشگاه راه یافته بودند. در این راستا موضوع و تکنیک آثار در این نمایشگاه‌ها آزاد بوده و محدودیتی در سبک و اجرای آن ها و سن شرکت کنند گان وجود نداشته است. زیبایی، خلاقیت و نوآوری، برش زمان خاص، ترکیبندی مناسب، مفهوم رسانی، نیز اصالت اثر از ملاک های مهم انتخاب بود.

صفاری گفت: این نمایشگاه‌ها توسط گروه هنری «رسم» و با نمایشگاه گردانی سمیرا صفاری برگزار شد. کلیه داوران این رویداد مدرسین و طراحان گرافیک در سطح کشور بودند. از جمله داوران، سارا خبیر، مسعود صفرنیا  یونس دهقانی و سمیرا صفاری از اعضای انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران از از دیگر داوران این رویداد بودند.

هنرمندان شرکت کننده د ر این رویداد، امیرحسین عاشوری، مجید صفری سخاوت، سپهر محمودیان، مریم حاضری، مهستی چلبی، فاطمه معلم زاده، محمدرضا ثابتی خواه، مائده شائق، علیرضا احمدی خرم، آذرپورمساح، نگین حسن پور طارمسری، مریم محترم نژاد، حورا تقی پور صمیمی، فریا رئیسی نژاد، بهنام رستمی کامرود، یلدا نصیری زرقانی، آمنه آران دینکی، زهرا ابراهیمی، معصومه مرادی ساراپوراسماعیل، عطیه‌ابراهیم‌کرمانی، نریمان زحمتکش، آسیه فرهادی، مجید بخشنده، احسان خورشیدی میانائی، مهدیه کوچک نژاد، البرز شهراسبی، سمیرا نظری، الهه قرائی خضری پور، شقایق حسین پور، حسام احمدی، مطهره قاسمی قلعه قاضی، فاطمه معلم زاده، علی جوادی خدیجه عباسپور، سید مهدی موسوی، زهرا رنجبری پازیارتی، زهرا روغنی، راضیه روشنی دیز، فاطمه رضائیان، علی اکبر مطلق زاده، سمیرا صفاری، آرشام قربانی، الهام حیدری حیدرآبادی،، زکیه زارع، مسعود صفرنیا، فاطمه باباپور اسطلخی، سیده محدثه حسینی، مائده جهانی و هلیا اسماعیل نیا می باشند. سیده حدیث صمدی، سمیه مرادی پور، سمر عمل صالح، سامنه شریفی، نسترن گل بابائیان، مهسا سلجوقی نژاد، شادی رزمجو، امینه ابراهیم‌کرمانی، پریسا توسلى، کامیار رحیمی، فاطمه صادقی، ساینا حسن گل محمدی، کژال نصیری، مریم جهرمی زادگان، فاطمه پیکران درخش ایسینی، مهدی رضایی، زهرا دوکوهکی، آروین معتمدنیا، مهسا خداپرست، حوا حسن زاده ایسینی، کیمیا هاشمی پور پتکوئی، صدیقه صفری زاده باغستانی،ریحانه صفری زاده مریم حقیقت شناس،یونس دهقانی، سیده غزل کاظم زاده ملایری، سارا الفتی و مائده گلچین از دیگر هنرمندانی بودند که اثرشان طی این رویداد به نمایش گذاشته شد. 

برگزاری آئین نکوداشت «رسمواره»

همچنین آئین نکوداشت رسمواره باحضور جمعی از هنرمندان و با سخنرانی اساتید دانشگاه عصر روز شنبه ۲۷دی ماه در گالری کلهر رشت برگزارشد

در این مراسم دکتر کوروش صفابخش گرافیست و مدرس دانشگاه با موضوع خلاقیت در هنر به سخنرانی پرداخت.
وی دید خوب، هوش خوب و حس خوب را سه عامل خلاقیت برشمرد که باید با ساختارشکنی شکل بگیرد.
کوروش صفابخش به تفاوت مبانی سینما و گرافیک پرداخت و با تاکید براینکه تا نتوانیم مبانی خود را تغییر دهیم خلاقیت شکل نمی گیرد بیان کرد:خلاقیت شکننده چارچوب ذهن است که نگاه نو را تشکیل می دهد‌.

دکتر رضا ابیاک، مدرس دانشگاه و مشاور برندینگ،در بحث پرسونال برندینگ هنرمندان به سخنرانی پرداخت .
وی با تاکید بر پرهیز از خروج ۱۲ کاراکتر ارکتایپ در برندینگ گفت: اگر ما برند خود را نسازیم مخاطب هر داستانی را که بخواهد برای ما خواهد ساخت.
دکتر رضا ابیاک کهن الگوها را داستانهای اساطیری عنوان کرد که نسل به نسل در حال پررنگ شدن است.
وی تاکید کرد:ذات برند ( DNA برند) باید با کهن الگوهای زنده ای که با واقعیت امروز ما مطابقت دارد ، سازگار باشد.

سمیرا صفاری مدرس دانشگاه و گرافیست،  دبیر آیین ملی رسمواره هنر ایران، در بحث اثرگذاری رویدادهای هنری بر رشد هنرمندان به سخنرانی پرداخت. 
سمیرا صفاری بابیان اینکه بحث رویداد ها مسئله مهمی است گفت: ماجرای دیده شدن در کنار والایی هنر قابل ذکر است.زمانی هنر برای هنر مطرح بود و امروزه مسیر کاربردی بودن هنر و ارتباط هنر و دانشگاه و صنعت و بازار در حال طی شدن است و رسالتی که بر عهده جامعه هنری است وظیفه اجتماعی میباشد که از مراحل سیر فلسفه هنرگرافیک می باشد.
سمیرا صفاری کوریتور نمایشگاه گروهی نقاشی،تصویر سازی و پوستر جلوه،نمایشگاه گروهی آرم و لوگو و نمایشگاه گروهی عکس رویای زندگی بااشاره به فعالیت گروه رسم برگزارکننده نمایشگاه ها و گالری های مختلف از سال۱۳۹۴ گفت: در اوج کرونا شرایطی را برای دیده شدن آثار هنرمندان در گالری فراهم کردیم .
وی یکی از اهداف گروه رسم را علاوه بر ارتفاء هنر دیده شدن هنرمند عنوان کرد. 
سمیرا صفاری اهم فعالیت نمایشگاهی گروه رسم را برقراری عدالت اجتماعی برای هنرمندان برشمرد و گفت:هرهنرمند فرصت ارسال و داوری اثر را دارد که در نهایت آثار با کیفیت متفاوت با ملاک زیبایی اثر، خلاقیت و نوآوری و نگاه جدید ، مفهوم رسانی و اصالت اثر در نمایشگاه ارائه میشود
وی با اشاره به انتخاب ۲۹۰ اثر توسط هیات داوران از میان ۲۵۰۰ اثر رسیده بیان کرد:آثار منتخب در بخش های مختلف تقسیم بندی و در نمایشگاه ارائه گردید. نتیجه مهم از اهداف این مسیر ارائه دیدگاه ها و چشم اندازهایی متفاوت در محیط محدود است و متقاضی هنر که به دنبال اثر خوب است از طریق این پل ارتباطی به مقصود می رسد.
سمیرا صفاری افزود: در این نمایشگاه آثاری از روستاهاو شهرهای کل کشور و نیز هنرمندان خارج از کشور دریافت شد.
وی در ادامه از برگزاری چند رویداد ملی با همکاری اموزشگاه کاغذ سفید در استان فارس شامل جشنواره زبان مادری مختص معلولین در کازرون شیراز، جشنواره داستان نویسی پوستر و تصویرسازی بزرگداشت گابریل گارسیا مارکز برای دومین سال متوالی باحضور اساتید دانشگاه و با دیدگاه و شرایط بومی و نمایشگاه رسم عشق به مناسبت روز مادر، روز ولنتاین و سپندارمزگان و جشنواره روز جهانی گرافیک، نمایشگاه فردای روشن خبرداد.


در ادامه این مراسم و پس از قرائت بیانیه گروه رسم، از هنرمندان راهیافته و حامیان تقدیر به عمل آمد.

 

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code