به صورت ویدئو کنفرانس؛
۱۳۹۹/۰۶/۲۷ ۱۱:۴۵ چاپ
photo 2020 09 17 12 01 44

بیمارستان ۲۳۱ تخت خوابی شهرستان تالش توسط رئیس‌جمهور بااعتباری ۱۳۰ میلیارد تومانی به صورت ویدیو کنفرانسی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

گیل خبر/ ساخت بیمارستان جدید شهرستان تالش از سال ۱۳۸۸ در منطقه طولارود آغاز شد و به گفته دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای احداث، تکمیل بخش‌ها و تجهیز آن تاکنون ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

با گذشت بیش از ۱۰ سال از تأسیس بیمارستان جدید شهید نورانی تالش، صبح امروز این بیمارستان ۲۳۱ تختخوابی به مساحت سه و نیم هکتار توسط دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهوری، دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان به‌صورت ویدیو کنفرانس و همچنین دکتر ارسلان زارع، استاندار گیلان، دکتر حسن محمدیاری، نماینده مردم تالش بزرگ در خانه ملت و همچنین دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

بیمارستان شهید نورانی شهرستان تالش دارای ۱۲ تخت آی سیو، 6 تخت سی سی یو، 24 تخت ان آی سیو  تخت اورژانس، ۸ تخت نوزادان سالم ، ۱۳ تخت دیالیز، ۲۴ تخت بستری زنان و زایمان، ۲۴ تخت بستری کودکان، ۴۸ تخت بستری داخلی ، ۴۸ تخت بستری جراحی و ۱۲ تخت بستری جراحی خاص است.

 

بیمارستان شهید نورانی در چهار طبقه بناشده که مساحت ساختمان اصلی آن ۱۵ هزار مترمربع، مساحت ساختمان جنبی ۹۹۳ مترمربع، مساحت طبقه اول دو هزار و ۹۰۴ مترمربع، مساحت طبقه دوم دو هزار و ۸۰۰ مترمربع، مساحت طبقه سوم دو هزار و ۴۹۷ مترمربع و همچنین مساحت طلاق چهارم این بیمارستان ۹۷۳ مترمربع وسعت دارد.

بخش‌های بستری داخلی، جراحی، زنان و زایمان، کودکان و نوزادان و مراقبت‌های ویژه شامل ICU و CCU ، NICU ازجمله فضاهای خدمات مراقبت از بیمار، بخش‌های اورژانس، درمانگاه تخصصی، دیالیز، اعمال جراحی و زایمان، داروخانه در بخش خدمات درمانی، تصویربرداری پزشکی و آزمایشگاه تشخیص پزشکی در حوزه خدمات تشخیصی، رستوران، آشپزخانه، رختشوی‌خانه، استریل مرکزی، موتورخانه، نمازخانه، رخت‌کن‌ها در حوزه خدمات پشتیبانی و همچنین بخش پذیرش مدیریت دفاتر مالی در بخش خدمات اداری در بیمارستان جدیدالاحداث شهرستان تالش هستند.

بیمارستان شهید نورانی تالش امروزه با خدمات گسترده‌ای که در بخش‌های مختلف درمانی، بستری، تشخیصی و مراقبتی ارائه می‌کند امروزه به قطب درمانی غرب گیلان تبدیل‌شده است.

گفتنی است تعداد بیمارستان‌های گیلان از ۳۱ بیمارستان در سال ۹۲ به ۳۶ بیمارستان در سال ۹۹، تعداد تخت ICU استان از ۱۲۳ تخت در سال ۹۲ به ۲۸۵ تخت در امسال و تعداد تخت‌های CCUاستان از ۱۲۰ تخت در ۹۲ به ۱۶۳ در سال ۹۹ افزایش‌یافته است.

در حال حاضر در استان گیلان ۳۸۵۵ تخت فعال وجود دارد درحالی‌که این شاخص در سال ۹۲، سه هزار و ۱۹۶ بود و اکنون می‌توان گفت شاخص تخت فعال به ازای هر هزار نفر جمعیت در استان از ۱.۲۵ در سال ۹۲ به ۱.۵۱ در سال ۹۹ افزایش‌یافته است.

این بیمارستان ها در استان های آذربایجان غربی، کردستان، مازندران، تهران، گیلان، اصفهان و سیستان و بلوچستان هستند که با بهره برداری از این پروژه ها، بالغ بر ۱۲۵ هزار مترمربع به فضای درمانی و بهداشتی کشور افزوده می شود.

کل اعتبار هزینه‌ شده در این پروژه ها، بالغ بر ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال با اشتغال زایی بیش از سه هزار و ۷۰۰ نفر است.