مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: حتی پس از صدور مجوز نیز بر عملکرد برداشت کننده شن و ماسه از رودخانه های گیلان نظارت ها را تشدید کرده ایم.

گیل خبر/ به نقل از ایسنا، ساسان کفایی امروز در نشست با خبرنگاران که به مناسبت هفته محیط زیست برگزار شد با بیان اینکه رسانه ها رکن چهارم جامعه هستند و ماهیت کارایی بالایی دارند گفت: رسانه ها پل ارتباطی سازنده مردم و مسئولین هستند و بی احترامی به خبرنگاران را تحمل نخواهم کرد.

وی افزود: شفاف سازی اولویت اصلی کار محیط زیست گیلان است و هیچ چیزی برای پنهان کاری وجود ندارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان خاطرنشان کرد: حفظ محیط زیست و رعایت بهداشت زیست محیطی در جهت حفظ  سلامت مردم خط قرمز ما محسوب می شود.

کفایی، گیلان را نگین ارزشمند محیط زیست کشور دانست و ادامه داد: شعار ما این است که این استان به دلیل برخورداری تنوع زیستی قلب محیط زیست ایران محسوب می شود.

وی افزود: باید رتبه یک تا سه شاخص های زیست محیطی را کسب کنیم و در پیشرفت زمانی کاری امسال در یگان محیط زیست کشور رتبه اول را کسب کردیم. این امر موفقیت بزرگی است اما به آن اکتفا نخواهیم کرد.

وی احیای تالاب انزلی را اولویت اصلی کار محیط زیست گیلان عنوان کرد و گفت: کارهای تخصصی برای احیای این تالاب در حال انجام است.

مدیرکل محیط زیست گیلان افزود: ارزش تالاب انزلی در کشور کمتر از دریاچه ارومیه نیست. تالاب انزلی گنجینه ای بین المللی است که باید در حفاطت محیط زیست آن حساسیت ها مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه به طور ویژه پیگیر وضعیت پسماند استان هستم، تصریح کرد: به همت معاون ربیس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور هزار میلیارد تومان برای رفع مشکلات پسماند استانهای شمالی اختصاص یافته است و کمک مسئولین ارشد استان منجر خواهد شد که در فضایی خالی از هر تنش بودجه مناسبی از این مبلغ به گیلان اختصاص یابد تا مشکل دفنگاه سراوان و دیگر معضلات پسماند گیلان به طور اساسی حل شود.

کفایی خاطرنشان کرد: هبچ گونه چشم پوشی را در خطاهای زیست محیطی نخواهیم داشت اما این بدان معنا نیست که تعامل نداریم.

وی با بیان اینکه زمان بر شدن ۴۰ ساله مشکل سراوان اصلا قابل قبول نیست و این معضل موجب شده  زباله ها در یکی  از بهترین جنگها های دنیا انباشته شده اند، افزود: یک تعامل سازنده با دیدگاه حاکمیتی نظارتی می تواند به رفع این مشکل کمک کند.

وی تصریح کرد: به شدت نسبت به برداشت شن و ماسه ای رودخانه ای حساس هستم و نظرمان این است که از شن و ماسه رودخانه ها فقط در جهت کارهای عام المنفعه استفاده شود.

کفایی تاکید کرد: باید این مساله ساماندهی شود. در طول برنامه کاری ام برای ساماندهی شن و ماسه نقش فعالی ایفا خواهیم کرد و حتما نظارت و پایش پس از صدور مجوز نیز در استان اعمال شود.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code