مدیرعامل منطقه آزاد انزلی خبر داد:
۱۳۹۸/۱۰/۱۴ ۱۱:۱۸ چاپ
گیل خبر/ محمد ولی روزبهان اظهار داشت: زعفران به عنوان طلای سرخ در ایران و بازارهای جهانی شناخته می شود و با اجرای این طرح گامی مهم در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مبنی بر جلوگیری از خام فروشی برداشته شده است. وی ادامه داد : این محصول تجاری که بر پایه زعفران تولید شده و به منظور بهره گیری بیشتر از گیاهان دارویی و عرضه محصولات متناسب با ذائقه مشتریان با ترکیبات مختلف همچون عسل و لیمو و انواع عرقیجات در بازارهای جهانی عرضه شده است. روزبهان بیان داشت: زعفران، عسل و لیمو علاوه بر نشاط آور بودن خاصیت دارویی داشته و به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی شناخته میشوند. مدیرعامل منطقه آزاد انزلی گفت: بسته بندی مناسب، کیفیت بالای محصول، بکار گیری از دانش بومی و اخذ سیب سلامت موجب شده تا کشورهای آلمان، هلند، یونان، ترکیه و گرجستان از این نوشیدنی استقبال کنند. وی گفت: برای تولید این محصول تجاری بیش از یک میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است و برای 12 نفر به صورت مستقیم و 25 نفر به صورت غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است. روزبهان تاکید کرد : یکی از مهم ترین عوامل کاهش هزینه در تولید این محصول بهره گیری از ظرفیت نخبگان ایرانی و فعال سازی واحدهای راکد و نیمه فعال تولید نوشیدنی در سطح کشور به جای ایجاد یک واحد تولیدی دیگر بوده که علاوه بر کاهش هزینه فرصت شغلی مناسبی را فراهم میکند.     آریا