به گزارش گیل خبر به نقل از سازمان دامپزشکی گیلان، مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، علت انتخاب گیلان را وضعیت مطلوب و تلاش های همه جانبه استان در جهت تعطیلی کشتارگاه های سنتی عنوان کرد.
عباسی هدف از اجرای این طرح را ارتقای شاخص های بهداشتی، ساماندهی ناوگان حمل و نقل دام زنده و توسعه میادین دام ذکر کرد.
وی همچنین افزود: در این طرح مقرر شده تا کارگروه مشترک دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان و انجمن کشتارگاه های دام نسبت به تدوین برنامه پنج ساله اقدام نموده و ممیزی کشتارگاه ها و برگزاری جلسات مستمر آموزشی برای مسوولین فنی بهداشتی نیز در این طرح دیده شده است.