به گزارش گیل خبر ، آرش فرزان صفت امروز در پاسخ به گزارش روز گذشته این خبرگزاری با عنوان «شوک افزایش قیمت نان در گیلان/سنگک و بربری 1000 تومان»، اظهار کرد: طبق مصوبه 93.8.26 دولت در زمینه اصلاح قیمت نان، استان ها مکلف شدند تا 20 درصد واحدهای خبازی هر استان آزادپز شوند. وی افزود: در همین راستا قیمت گذاری جدید صورت گرفته و سهمیه آرد دولتی واحدهای خبازی که تمایل به آزادپزی داشتند، قطع شده است. مدیرکل اقتصادی استانداری گیلان با بیان اینکه هر واحد نانوایی که متقاضی آزادپزی باشد، آرد دولتی آن قطع می شود، تصریح کرد: با قطع شدن آرد دولتی نانواها می توانند نان خود را به قیمت آزاد عرضه کنند. وی آزادپزی را یکی از سیاست های دولت عنوان کرد و گفت: سیاست دولت این است که قیمت نان را به نرخ اصلی آن نزدیک کند. فرزان صفت با تاکید بر اینکه کاری خلاف سیاست های دولت در گیلان صورت نگرفته است، خاطرنشان کرد: مصوبه دولت است که 20 درصد خبازی ها از شمول آرد دولتی خارج شوند. وی قیمت نان آزادپزها را اعلام و تصریح کرد: قیمت نان لواش بلند 200 تومان، لواش گرد 250 تومان، تافتون 500 تومان و سنگگ و بربری 1000 تومان تعیین شده است. این مسئول تغییر وزن چانه در خبازی های آزادپز را از دیگر موارد ذکر کرد و گفت: وزن چانه نان در نانوایی های آزادپز بالا رفته به طور مثال وزن چانه نان بربری دولتی 475 گرم بوده که به 650 گرم در آزادپزها رسیده است. وی با بیان اینکه خبازی های آزادپز سود غیرقانونی ندارند، متذکر شد: آنها آرد را به قیمت آزاد هر کیسه 52 هزار تومان خریداری می کنند. /فارس
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code