به گزارش گیل خبر ، علی منتظری ظهر امروز در نشست کارگروه آرد و نان گیلان، اظهار کرد: به دنبال افزایش نرخ نان و اهمیت این کالا در سبد مصرفی خانوار، تلاش در ارتقاء کیفیت و عدم بروز تخلفاتی مانند کم فروشی و یا گرانفروشی در عرضه آن به شهروندان از مهمترین اهداف ما در حوزه نظارت بر آن است و این مهم در سرلوحه برنامه های این سازمان قرار می گیرد.
وی افزود: در این راستا نظارت کامل بر کیفیت و وزن نان صورت گرفته و در این مدت با نمونه برداری از نان های تولیدی که از نانوایی های سطح استان صورت گرفته است و ارسال نمونه ها برای انجام آزمایش های کنترلی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی و شرکت غله ، نتایج این آزمایش ها در اختیار سازمان صنعت، معدن و تجارت قرار داده می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف پرونده متخلفان به اداره کل تعزیرات حکومتی جهت سیر مراحل قانونی ارسال می شود.
منتظری تصریح کرد: در مدت یک هفته اخیر با انجام 420 مورد بازرسی و دریافت شکایات مردمی از طریق سامانه 124 ستاد خبری این سازمان 46 مورد منجر به تشکیل پرونده شد که پس از بررسی های صورت گرفته در خصوص کم فروشی و تقلب، عرضه نان های سوخته و بی کیفیت ، اضافه کردن کنجد به نان به صورت اجبار برای مشتری و عدم رعایت موازین بهداشتی 32مورد منجر به تشخیص کم فروشی و تقلب، 2 مورد اضافه کردن اجباری کنجد و 9 مورد منجر به تشخیص گرانفروشی و 3 مورد منجر به تشخیص عدم رعایت موازین بهداشتی شدند.
دبیر کارگروه آرد و نان استان گیلان تصریح کرد: پرونده نانوایی های متخلف به ارزش ریالی بیش از 30 میلیون ریال برای سیر مراحل قانونی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.
منتظری، رسیدگی به گزارشات و شکایات مردمی از سامانه 124 و نیز انجام گشت های بازرسی ویژه توسط این سازمان و اداره کل تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف استان را از جمله مهم ترین راهکارها بر نظارت بر عملکرد نانوایی های سطح استان عنوان کرد.
/تسنیم