به گزارش گیل خبر ، دکتر محمد علی نجفی در ابلاغی به رئیس سازمان صنعت معدن وتجارت با اشاره به اینکه اصلاح قیمت ها، با هدف افزایش کیفیت نان و نیز جبران افزایش هزینه های تولید و عرضه آرد و نان از تاریخ یازدهم آذرماه با تصویب کارگروه مربوطه در استان گیلان همانند سایر استان های کشور آغاز گردیده نوشته است :بر این اساس انتظار می رود همزمان با افزایش قیمت انواع نان، ارتقاء کیفیت و نیز رعایت استانداردهای مورد نظر از جمله وزن قانونی، عدم استفاده از جوش شیرین و سایر افزودنی های غیرمجاز، رعایت موازین بهداشتی در کلیه فرآیندهای مرتبط با تولید آرد و نان در سرلوحه کار کارخانجات آرد و نانوایان زحمتکش قرار گیرد. استاندار گیلان در این ابلاغیه با بیان اینکه  فرمانداران شهرستان های سراسر استان به نمایندگی از وی پشتیبانی و نظارت لازم را بر عملکرد ادارات شهرستانی بعمل خواهند آورد تاکید کرده است  : از اینرو به جنابعالی ماموریت داده می¬شود با همکاری کلیه نهادها و دستگاههای مرتبط از جمله شرکت بازرگانی دولتی منطقه7، اداره کل تعزیرات حکومتی، استاندارد، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان نظارت دقیق، مستمر و همه جانبه¬ای را در موارد فوق الذکر بعمل آورده و گزارش هفتگی اقدامات بعمل آمده را جهت جمعبندی و ارایه گزارش، به معاونت برنامه¬ریزی استانداری گیلان ارایه کنید.
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code