به گزارش گیل خبر، نخوردن ناهار سریع ترین مسیر برای داشتن یک بعدازظهر ناراحت کننده است چون نشانه های سوء هاضمه و برگشت اسید به معده معمولا در بعدازظهر ظاهر می شود. همچنین افرادی که در پشت میز کار به سرعت غذا می خورند عمل گوارش در بدنشان به درستی صورت نمی گیرد و دچار نفخ می شوند.برای افزایش سلامت و بهره وری مغز و قدرت تمرکز ساعت ناهار را فراموش نکنید.با تغییر سبک زندگی فرصت صرف وعده ناهار نیز به فراموشی سپرده شده است. گفته می شود کارمندانی که از پشت میز کار تکان نمی خورند و زمانی را برای خوردن ناهار اختصاص نمی دهند سلامت جسم، ذهن و روابط اجتماعی شان به خطر می افتد. ساعت ناهار با تغییرات سریع سبک زندگی تبدیل به یک قربانی شده است زیرا این زمانبراثر تعیین جلسات کاری هنگام ظهر و استراحت کوتاه وسط روز، دستکاری شده است. خوردن ساندویچ پشت میز کار یا رایانه هم واجد شرایط لازم برای ناهار سالم نیست. بنابراین با این وضعیت هیچ جای شگفتی برای افزایش خلق و خوی افسرده، عصبانی و بدخو نزد کارمندان وجود ندارد.

عادات غذایی سالم

به گفته دکتر «اندرو پیپ» رئیس بخش پیشگیری و توانبخشی دانشگاه اوتاوا؛ نوع مواد غذایی که مردم در پشت میز کارانتخاب می کنند سالم نیست، زیرا این افراد بیشتر متکی به غذاهای آماده هستند. در حالی که انتخاب غذاهای هدفمند برای ناهار در دفتر کار، یکی از الگوهای غذایی سالم است.

احساس درد کمتر

متخصصان بهداشت و تغذیه معتقدند درد گردن و کمر ناشی از ساعت های مداوم پشت میز نشینی است. ساعت ناهار باعث می شود کارمندان تغییر موقعیت بدهند و این تغییر موقعیت باعث احساس بهتر در ماهیچه ها می شود همچنین ترک کردن میز کار هنگام ناهار با کشش ستون فقرات و ماهیچه ها، فشار وارد بر آنها را آزاد کرده و درد و ناراحتی را از بین می برد.

بهبود تمرکز و سلامت

برای افزایش سلامت و بهره وری مغز و قدرت تمرکز ساعت ناهار را فراموش نکنید. محققان دانشگاه بریستول دریافتند هنگامی که کارگران ناهار می خورند انگیزه و توانایی شان برای ادامه کار تا 41درصد افزایش پیدا می کند. شکی نیست که با افزایش بهره وری مغز، تمرکز سطح فعالیت های فیزیکی نیز بهبود می یابد. همچنین قدم زدن بعد از صرف ناهار به مدت 10 تا 15 دقیقه انگیزه افراد را برای شروع مجدد کار بالا می برد.در سال های گذشته رسانه ها اعلام کردند بیش از نیمی از بیماری ها با نشستن و نداشتن تحرک مرتبط است به طوری که یافته های محققان دانشگاه بریستول نشان می دهد نشستن زیاد خطر دیابت و بیماری های قلبی را افزایش می دهد و مانع گردش خون شده سوخت و ساز را پایین می آورد.

افزایش کارایی

هنگامی که در وقت ناهار پشت میز کار نشسته اید و با صفحات رایانه کار می کنید، گیرنده های مغز خاموش شده و نمی تواند اطلاعات را بازیابی کند. نتیجه آن در بعد از ظهر کاملا واضح می شود تفکر مه آلود، خستگی و کاهش بهره وری نتیجه نادیده گرفتن وقت ناهار است. خوردن ناهار همچون بنزین به روشن شدن سیلندر مغز کمک می کند. ناهار عنصر رفع خستگی است و باعث سوختگیری مجدد مغز شده و ذهن را برای چالش در بعد از ظهر آماده می کند.

گوارش بهتر

نخوردن ناهار سریع ترین مسیر برای داشتن یک بعدازظهر ناراحت کننده است چون نشانه های سوء هاضمه و برگشت اسید به معده معمولا در بعدازظهر ظاهر می شود. همچنین افرادی که در پشت میز کار به سرعت غذا می خورند عمل گوارش در بدنشان به درستی صورت نمی گیرد و دچار نفخ می شوند. خوردن آهسته غذا نه تنها باعث می شود فرد از مزه غذا احساس لذت کند، بلکه دستگاه گوارش به درستی مواد غذایی را پردازش می کند و هوای کمتری به شکم وارد می شود و بر اثر آن نفخ و شکم درد بروز نمی کند. مقالات دانشگاه هاروارد نشان داده افرادی که آهسته غذا می خورند سریع احساس سیری می کنند و از مقدار لازم کمتر غذا می خورند.