به گزارش گیل خبر ، محمدعلی یوسفی ، اظهار کرد: خواستار تسریع و تداوم همکاری دوجانبه بین اداره های کل استاندارد و اداره کل میراث فرهنگی استان برای تدوین استاندارد محصولات بومی گیلان هستیم. وی با اشاره به اهتمام اداره کل استاندارد گیلان به تدوین استاندارد کالاهای بومی استان توضیح داد: تدوین استاندارد در عرصه صنایع دستی برای صنعت مرواربافی در سال 92، اولین گام این اداره بوده است. امیدواریم همکاری با میراث برای تدوین استانداردهای غذاهای بومی استان نیز ادامه یابد. علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان نیز با تقدیر از حساسیت اداره کل استاندارد گیلان در این زمینه به خبرنگار ایسنا گفت: آماده هرگونه همکاری با استاندارد در تدوین استانداردهای محصولات بومی استان هستیم. وی از ثبت ملی فرآورده «زیتون پرورده» به نام گیلان در آینده ای نزدیک خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این همکاری مشترک به تدوین استانداردهایی در زمینه خدمات بومی استان نیز منجر شود./ایسنا