به گزارش گیل خبر، ماهی قرمز از گذشته تا کنون همه ساله بر سر سفره هفت سین ایرانیان سمبل سرزندگی بوده است. اما این سمبل زیبایی گاهی اوقات باعث بروز میکروب هایی در افراد به خصوص کودکانی می شود که به ماهی قرمز دست می زنند.باید برای نگهداری از این ماهی ها به نکاتی توجه شود و از نزدیک شدن کودکان به ماهی قرمز و دست زدن به آب یا خود ماهی جدا جلوگیری شود. کُلر آب بعد از ۱۲ تا ۲۴ ساعت بطور کامل از آب حذف می شود و توصیه ما این است که از آبی که قبلا کنار گذاشته برای تعویض آب تنگ ماهی ها استفاده شود. از عوارض دست زدن به ماهی قرمز برای کودکان می توان به اسهال و استفراغ و تب اشاره کرد از همین رو توصیه می شود والدین کودکان خود را به طور جد از تنگ ماهی دور نگه دارند. همچنین والدین خود نیز هنگام تعویض آب تنگ باید از دستکش استفاده کرده، در غیراین صورت باید بلافاصله پس از تعویض آب تنگ دست های خود را با آب و صابون بشویند. میزان