به گزارش گیل خبر، جبار کوچکی نژاد با قدردانی از مردم این شهرستان به دلیل انتخاب وی در دور دوم انتخابات مجلس دهم، اظهار کرد: بنده از قبل و پس از انقلاب اسلامی دارای تفکر اصولگرایی بودم و اندیشمندان در استان بر این موضوع واقف هستند.
وی تفکر اصولگرایی را در انقلاب دانست و گفت: اصولگرایی یک تفکر برگشت ناپذیر است و افرادی که به بنده رأی دادند در واقع بخشی بر اساس نیازمندی ها به شخص بنده بوده و بخش بزرگی نیز به تفکر اصولگرایی رأی دادند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی درباره اینکه چگونه اصولگرایان باید در کنار اصلاح طلبان مجلس دهم را مدیریت کنند، افزود: اصلاح طلبان باید تفکر خود را با اصولگرایان تطبیق دهند زیرا آنها هر بار به جاده خاکی می زنند و دوباره به آسفالت می آیند.
وی پای بندی بر تفکر اصولگرایی را هدف مهم خود عنوان کرد و یادآور شد: بر این اساس برای رسیدگی به خواسته های مردم و ارتقای نظام گام برمی دارم.
کوچکی نژاد دفاع از کلیت نظام و رهبری و پایبندی بر تفکر اصولگرایی را از شاخص های اصلی در این دوره از انتخابات مجلس عنوان کرد.
وی با اشاره به مطرح شدن بحث برجام در کتاب های درسی، تصریح کرد: برجامی که دستاورد چندانی در کشور نداشته، لزومی ندارد در کتاب ها بیاید، برجام زمانی باید به عنوان یک اثر در کتاب های ما باقی بماند که طرف مقابل به تعهدات خود عمل کند.
این نماینده دوره های هشتم، نهم و دهم مردم رشت مجلس با بیان اینکه هنوز طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرده است، یادآور شد: آقایان در موضوع برجام شتاب زده نباشند و این مسئله را به کتاب های درسی وارد نکنند.
وی با بیان اینکه هنوز برجام ارمغانی برای مردم ایران نداشته است، متذکر شد: طرف مقابل هنوز به تعهدات خود عمل نکرده است.
فارس