مدیر کل موسسه تحقیقات استاندارد گیلان عنوان کرد
۱۳۹۳/۰۵/۳۱ ۰۶:۳۵ چاپ
به گزارش گیل خبر ، محمدعلی یوسفی  درباره موضوع استاندارد با استفاده کنندگان از روغن پالم در محصولات لبنی یادآور شد: استفاده از روغن پالم طبق ضوابط و معیارهای استاندارد ملی در شیر و ماست پرچرب غیر مجاز است. وی با تصریح بر اینکه شناسایی نوع چربی حیوانی یا گیاهی در فرآورده های لبنی کار ساده ای نیست، یادآور شد: در صورت تشخیص و معرفی واحدهای لبنی متخلف و متقلب توسط حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اداره کل استاندارد استان سریعاً نسبت به تعلیق پروانه و برخورد با واحد مذکور اقدام می کند. یوسفی با بیان اینکه روغن پالم ماده اشباع نشده است، متذکر شد: وجود این ماده در لبنیات پرچرب موجب ایجاد عارضه قلبی و انسداد شریان می کند و تلاش این است که روغن پالم از شیر و ماست حذف شود. وی در ادامه به فعالیت یک هزار و 700 کارخانه برنج کوبی در گیلان اشاره کرد و افزود: از این تعداد تنها 26 کارخانه زیرپوشش استاندارد است. این مسئول برنج را محصول استراتژیک خواند و تصریح کرد: برای تولید این محصول مهم باید از روش های نوین و تجهیز و اصلاح ساختار کارخانه ها استفاده شود. مدیر کل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان با اشاره به اینکه بیش از 22 درصد برنج این استان با افت کیفی مواجه است، افزود: این امر به دلیل تجهیز نشدن کارخانه های برنج کوبی گیلان است. وی از اجرای طرح شبکه کنترل کیفیت در صنعت شالیکوبی با مشارکت استاندارد، دانشگاه و جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: در قالب این شبکه می توانیم 300 واحد برنج کوبی را تجهیز کنیم و هر پنج کارخانه یک مسئول کنترل کیفی داشته باشد. یوسفی وجود 24 آزمایشگاه همکار را از مزیت های استاندارد استان عنوان کرد و یادآور شد: با وجود آزمایشگاه همکار، استاندارد گیلان سهم زیادی در روند آزمون نمونه های واحدهای تولیدی، صادراتی و وارداتی و خریداری شده از بازار دارد. وی با تاکید بر ضرورت توجه به موضوع استاندارد خاطرنشان کرد: تولید بدون استاندارد موجب توقف و رکود آن می شود و تقاضای پایدار نخواهد داشت./فارس