به گزارش گیل خبر ، ˈمحمد موقتی مقدمˈ  افزود: در بازدیدهای دوره ای از سوی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از کارخانجات مواد لبنی، سلامت تولیدات این کارخانجات گزارش شده است. وی در رابطه با اعلام خبر مشاهده نمونه هایی از روغن پالم در فرآورده های لبنی پرچرب اظهار کرد: طبق گزارش ها از بازدیدهای مختلف در فرآورده های لبنی گیلان از این روغن استفاده نمی شود. موقتی مقدم خاطرنشان کرد: بازدیدهای اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از کارخانجات مواد لبنی تشدید می شود. طبق اعلام رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ روغن های جامد نباتی یا روغن هایی که دارای اسید چرب اشباع بالا هستند مثل پالم، در گرفتگی عروق و حتی افزایش سرطان ها موثرند. رسول دیناروند اعلام کرده که با پیگیری های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در سال جاری، دولت تصویب کرد که میزان واردات روغن پالم به حداکثر 30 درصد برسد و مقرر شده میزان واردات روغن پالم در سال آینده به 15 درصد کاهش یابد و ظرف دو سال، میزان واردات روغن پالم به یک سوم سال 92 خواهد رسید. 12 کارخانه تولید فرآورده های لبنی در استان گیلان فعال است./ایرنا